• 1
  • 91
  • 92
  • 93
  • 94
  • 95
  • 148
Всички имаме коли, нали ?

Обухте ли вече зимните гуми ?

58%
да
153
42%
не
110

Общо гласове: 263

gogo7777 - майстор
6,5 години на мазда 6...дори и една крушка нямам изгоряла. Как да не съм фен.

От 15 години карам само чисто нови коли. 2 французойка и 2 германки. Няма такива боклуци.
Така е. Убедил съм се в същото макар, че не съм притежавал чисто нов автомобил. Предстои ми обаче :)
stoianov_n - специалист
Chefo77 написа:
Ако вземе второ Фродо, значи е садо-мазо. Гейша тогава за какво му е?
Ха ха, това е вярно.. :lol: :prayer:
toolegittoquit написа:
Аз вече знам, трол такъв. И намерих дори човек да го направи. Въпреки всичко, той каза, че е по-добре да я махам.
Иначе намерил човек.....Кажи какво ти каза, да ти кажем дали е правилният, или пак обърка майстора... :-D
toolegittoquit написа:
И все пак ще я махам, защото освен двигател и други неща ако ги сложа в сметката, трябва да дам над 1000лв, за да я оправя както трябва.
Аз ти предложих цяло венто за 850...пък ти откъде ги измисли тия 1000 лева... :?
toolegittoquit написа:
Много обичам Фродо. :heart: Един път си взех друга марка и...сгреших. :-D Ти кажи ми, коя друга марка продават за нея стартер в продавалника за 18лв? :-D
А, 18 лева е много, аз за форд "пазарувам" от вторични, тегля на кантара и плащам за старо желязо....... :lol:
toolegittoquit - майстор
stoianov_n написа:
Аз ти предложих цяло венто за 850...пък ти откъде ги измисли тия 1000 лева...
Предложи друг боклук за 800лв. Не давам, гният си и толкова. Проблеми имат и това си е. Или Golf2/Jetta2 или нищо. А майсторът всъщност беше много отзивчив. И не, няма да ти кажа какво е казал. Ще вземеш и ти да се научиш и да го правиш.
stoianov_n - специалист
toolegittoquit написа:
Предложи друг боклук за 800лв. Не давам, гният си и толкова. Проблеми имат и това си е. Или Golf2/Jetta2 или нищо. А майсторът всъщност беше много отзивчив. И не, няма да ти кажа какво е казал. Ще вземеш и ти да се научиш и да го правиш.
:lachtot: :lachtot: :lachtot: :lachtot: :lachtot: :lachtot: :lachtot:
Аз когато ги правех, ТИ още нямаше книжка. :lol: Обаче ако не мога да дам гаранция, въобще не се захващам.А не да кажа,ще стане ама я продавай...... :lol:
Аз пак искам да ти помогна, пък ти пак се заяждаш.
egomen66 - майстор
Какво им е лошо на германките. Имам си две. Едната е обута със зимни гуми. Другата е зазимена.Имам и една стара Кихару Накамура . :-D
toolegittoquit - майстор
stoianov_n написа:
Аз пак искам да ти помогна, пък ти пак се заяждаш.
Не, каза ще стане. Обаче предвид цялостното състояние и другите неща, които си говорехме - по-добре да се продава, че и много други работи има за подмяна и не е финансово оправдано. А ти не ми помагаш. Ако искаше, отдавна щеше да кажеш как се прави без да се сваля вала. А не да обикалям 15 майстора, докато ми мине мерака за ремонт.
Kirilpm - специалист
toolegittoquit написа:
Chefo77 написа:
Тинки, като И оправиш на колата болежките, ще я подариш на някого да И се радва. Странен човек си.
Не съм. Има още доста болежки, които излязоха. Пари повече не давам, търпението свърши. За година на праговете отдолу вече се появиха дупки, рейката хидравличната й капе маслото, почнаха наскоро задните спирачни апарати да задържат, ръчната все нямах време да я оправя - с нея тоже проблеми. Айде на части, останалото за желязо. Не случих на кола и това е :x С двигателя ремонтите ще отидат за поне още 700лв.
шоп написа:
+1 Ммммдаааа защо ли има толкова части?
Има части, защото са масово разпространени.
шоп написа:
П.П китайките ми се държат много добре, учудващо добре.
Китайки? На китайски гуми, китайски клеми и китайски презервативи не вярвам. :-D
Пак те хващам в лъжа,преди не дълго време ми ревеше на лично да ти търся части на Топран с отстъпка,сега не им вярваш :lol:
Пък това че си стегнал колата и си я продал си го запази за себе си,след такова еврейско стягане не му завиждам на следващия собственик.
За форда само един въпрос ще ти задам като бивш собственик на такава кола,замисли се защо е най-бързо обезценяващата се и най-евтина кола втора употреба,дори френските коли държат много по-висока цена.
toolegittoquit - майстор
Kirilpm написа:
За форда само един въпрос ще ти задам като бивш собственик на такава кола,замисли се защо е най-бързо обезценяващата се и най-евтина кола втора употреба,дори френските коли държат много по-висока цена.
Хич не ме интересува. Не може ти в една високо ценена кола като VW Golf3 да имаш задължително ремонт на парно - клапи, проблемни ел.стъкла 100% - почти няма голф3 с 4 работещи ел.стъкла, задължително да ти клеясат задните спирачни апарати и ръчната да ти умре. Задължително да ръждясат праговете и калниците отдолу. Задължително да ти се счупи бравичка, която има кукичка от цам - дебилно изпълнение. Дебитомера 100% отдавна не е в оптимално състояние, а TPS е за смяна. Дори фаровете ХЕЛА се разхерметизират и почват да пускат влага. Шибедахът задължително левият водач се чупи. Кабелите стават на дърво, задължителна подмяна - бавна и гадна. Мина ми мерака за тая кола. Исках всичко да е на 6, да ама не. Бездънна яма за пари стана.
Голф2 изглежда беше кола с главно К. Голф3 и Голф4 просто разчитат на славата на Голф2. Както и Венто, Бора разчитат на славата на Джета 2.
Топран е фирма пакетаж, уж немско. Какво слагат вътре - квото падне. Аз TPS си купих чисто нов. Карах го на колата 1000км, сега ще го продавам и него на 50% от цената му.. Инжекциона, всичко заминава. Че в моргата не дават пари.
Та, уж Форд е много подценен, уж е всякакъв, но ти движи задника. Кола за по-малко пари и по-евтино - Форд. А за колата части не пестих. Слагах, слагах. Точката я слагам днес. Просто изглежда Голф3 е НЕДОРАЗУМЕНИЕ на автомобилостроенето. Голф2/Джета2 е истината. :drinkers:
Някой ден като забогатея, ще махна Форд и ще взема Джета2. Ще й сложа климатик, ще я ревизирам и ще я карам. До тогава гробници, които хем не вървят и все искат човъркане, хем имат 145лв данък - не ми трябват.
dyaneff - майстор
Тинки, не можеш да очакваш автомобил на 20+ години да няма проблеми.
toolegittoquit - майстор
dyaneff написа:
Тинки, не можеш да очакваш автомобил на 20+ години да няма проблеми.
100% е така. Очаквам обаче такава хвалена марка да не пусне модел като Голф3 с такива недоразумения, където каквото погледнеш и докоснеш се чупи. Не може аз да си отключвам с ключа вратата на колата и да ми излезе ключа заедно с патрона на вратата. После бъркаме с една отверка или клещи и си отключваме като пичове.
Да не говорим, че проблема с клапите е умишлено МАЛОУМИЕ на конструкторите. Защо ще правиш клапи с ДУПКИ, закрити с ДУНАПРЕН?
  • 1
  • 91
  • 92
  • 93
  • 94
  • 95
  • 148

Тема "Сложихте ли вече Зимните гуми ??" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: