Всички имаме коли, нали ?
Osiris - специалист
Аз лично не съм шофьор засега ми стига само навигацията но не мога да не отбележа че тия дето карат голф се държат страно на пътя дали се дължи на автомобила или на управляващото устройство :?
georgiarg - специалист
Темата за шофьорите на голфове е разглеждана многократно в авто- форумите, особено тези с пернишка регистрация.
Profi Stroi - специалист
georgiarg написа:
Темата за шофьорите на голфове е разглеждана многократно в авто- форумите, особено тези с пернишка регистрация.
Особенно ако има руса мацка и телефон Нокия
ironlady - модератор
Проблема много често е в задкормилната уредба...Не е задължително да е руса може да е под прикритие :wink: ...

п.п.Не говоря от личен опит ...хихихихи ..отбелязвам само за протокола
krasiorocknroll - специалист
Кола като кола,има и плюсове и минуси.Моята не е такава, но малко толерантност не е излишна. :wink:
Profi Stroi - специалист
ironlady написа:
Проблема много често е в задкормилната уредба...Не е задължително да е руса може да е под прикритие :wink: ...

п.п.Не говоря от личен опит ...хихихихи ..отбелязвам само за протокола
Не говорех за руса шофьорка
В София се носят поверия че най-бързата кола на територията е голф 2-ка с пернишка регистрация
Сама по себе си си вдигала конете или мощоста ако в нея има телефон Нокия и руса мацка до водача :lol: :lol: :lol:
hygro - майстор
krasiorocknroll написа:
малко толерантност не е излишна. :wink:
Напротив, точно прекомерната толерантност към агресивните комплексирани аджамии, накичили голфовете си като коледни елхи и идентифициращи собствената си значимост с нивото си на асоциалност, е един от факторите, носещ смърт по пътищата.

Нямам нищо против марката и модела. Голфът е компрометиран по нещастно стечение на обстоятелствата, тъй като се е превърнал в атрибут на определена социална прослойка. Както например и хералдическото значение на прическата "ирокез", смъкнатите панталони, бръснатите глави, кожените ботуши и т.н.

Подобна съдба е сполетявала и други марки - например Опел Манта. И досега, почти 40 години след появата на този модел, в Германия думата "Mantafahrer" (шофьор на Манта) се използва в смисъла на българското "селяндур". Интересно е, че Манта-вицовете и тези за блондинките често са преплетени :)

Прикачен файл

Opel_Manta_Pickup_2.jpg
Виждат ли се прилики? :)
Opel_Manta_Pickup_2.jpg (58.42 KиБ) Видяна 10882 пъти
krasiorocknroll - специалист
Малко толерантност не е излишна. :wink: Точно за това става въпрос!Дали ще е за автомобил или за нещо друго -все тая.Преди много години милицията ме преследваше защото съм имал коса до раменете и съм слушал забранена музика.А тогава имаше само лади и москвичи и тук- таме някой варбург или трабант :wink: Човек трудно се променя :wink:
leonardo_vd - модератор
Profi Stroi написа:
georgiarg написа:
Що ако е с ауди А8 и е без коса това да не значи че е тъп Борец. :lol:
тонито - специалист
leonardo_vd написа:
Profi Stroi написа:
georgiarg написа:
Що ако е с ауди А8 и е без коса това да не значи че е тъп Борец. :lol:
не съм чувъл за борец с ауди............

Тема "Volkswagen - Golf Автомобил или истребител или и двете" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: