Аз лично не съм шофьор засега ми стига само навигацията но не мога да не отбележа че тия дето карат голф се държат страно на пътя дали се дължи на автомобила или на управляващото устройство 

georgiarg написа:Темата за шофьорите на голфове е разглеждана многократно в авто- форумите, особено тези с пернишка регистрация.Особенно ако има руса мацка и телефон Нокия
ironlady написа:Проблема много често е в задкормилната уредба...Не е задължително да е руса може да е под прикритиеНе говорех за руса шофьорка...
п.п.Не говоря от личен опит ...хихихихи ..отбелязвам само за протокола
krasiorocknroll написа:малко толерантност не е излишна.Напротив, точно прекомерната толерантност към агресивните комплексирани аджамии, накичили голфовете си като коледни елхи и идентифициращи собствената си значимост с нивото си на асоциалност, е един от факторите, носещ смърт по пътищата.
Прикачен файл
Profi Stroi написа:Що ако е с ауди А8 и е без коса това да не значи че е тъп Борец.georgiarg написа:Темата за шофьорите на голфове е разглеждана многократно в авто- форумите, особено тези с пернишка регистрация.Особенно ако има руса мацка и телефон Нокия
leonardo_vd написа:не съм чувъл за борец с ауди............Profi Stroi написа:Що ако е с ауди А8 и е без коса това да не значи че е тъп Борец.georgiarg написа:Темата за шофьорите на голфове е разглеждана многократно в авто- форумите, особено тези с пернишка регистрация.Особенно ако има руса мацка и телефон Нокия
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: