съб дек 06, 2025 11:05 amchapara написа: Така зададен въпроса и темата е меко казано силно несериозно. Хвърляш някаква чужда снимка от видеиклип и....? Ми ти до фугата ли стигна? Поднеси въпроса си легално, с твои снимки, а не прах в очите. Тук гадатели няма! Тръгваш да се правиш на оригинален? Ми ще получиш и много оригинални отговориЧапи, не си длъжен да се правиш на оригинален. Ясно е, че защитаваш "майсторската" гилдия. Човека явно е решил да си направи нещо сам, предполага евентуални проблеми, влиза с въпроси подготвен. Напълно нормално и похвално.Тук толко мниго е изписано, даже и важна тема има. Сдни и почети малко. Форума не е говорилня, той има и история.
Какви негови снимки? Задължително първо да сгреши, след което да се правиш на важен, както обикновено?!
Друг начин да откажеш помощ и да се направиш на велик е като го уведомиш, че е писано много- да чете.
Е, няма угода тая старческа свадливост! Никой няма да ти вземе хляба, нали вече си на пенсия!

Тук толко мниго е изписано, даже и важна тема има. Сдни и почети малко. Форума не е говорилня, той има и история.

Кво да прави човек, свят шарен. Върви си по пътя, не подир мен. Какво разбираш от фуги, та се мушиш там?