• 1
  • 2
Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
съб дек 06, 2025 11:05 amchapara написа:
Така зададен въпроса и темата е меко казано силно несериозно. Хвърляш някаква чужда снимка от видеиклип и....? Ми ти до фугата ли стигна? Поднеси въпроса си легално, с твои снимки, а не прах в очите. Тук гадатели няма! Тръгваш да се правиш на оригинален? Ми ще получиш и много оригинални отговори😜🤪 Тук толко мниго е изписано, даже и важна тема има. Сдни и почети малко. Форума не е говорилня, той има и история.
Чапи, не си длъжен да се правиш на оригинален. Ясно е, че защитаваш "майсторската" гилдия. Човека явно е решил да си направи нещо сам, предполага евентуални проблеми, влиза с въпроси подготвен. Напълно нормално и похвално.
Какви негови снимки? Задължително първо да сгреши, след което да се правиш на важен, както обикновено?!
Друг начин да откажеш помощ и да се направиш на велик е като го уведомиш, че е писано много- да чете.
Е, няма угода тая старческа свадливост! Никой няма да ти вземе хляба, нали вече си на пенсия!
chapara - майстор
Трюфелоф, ти глупав ще си останеш. Сам си отговаряш на въпросите. Продължаваш да цитираш неуместно. Никога не съм търсил клиенти, още по малко пък сега😁 Кво да прави човек, свят шарен. Върви си по пътя, не подир мен. Какво разбираш от фуги, та се мушиш там?
съб дек 06, 2025 3:05 pmchapara написа:
Трюфелоф, ти глупав ще си останеш. Сам си отговаряш на въпросите. Продължаваш да цитираш неуместно. Никога не съм търсил клиенти, още по малко пък сега😁 Кво да прави човек, свят шарен. Върви си по пътя, не подир мен. Какво разбираш от фуги, та се мушиш там?
Показваш интелект, не може да ти се отрече. Фуга професор!
  • 1
  • 2

Тема "Вътрешни фуги в баня" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: