Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
mitaka_vk - специалист
И аз съм забелязал, че най-масовите моноблокове ги правят с изнесен назад отвор на канала и "цоп-плис" ефекта е налице. В къщи съм с обикновена чиния "фаянс" и там е различно- "нещото" не попада директно във водата, а върху фаянса отзад. Вярно, мирише повече, цапа се четка при почистване, но това е по-добре от мокрене на кожата с вода "от там". Това е причината още да не смея да сменя чугуненото казанче с моноблок.На сайта на "Видима" ми прави впечатрение, че точно разположението на входния канал не е посочено на схемите. Дали някой знае моноблокове с по-напред изнесен канал, евентуално- от "бюджетните".
I - напреднал
ivodrag написа:
И аз съм забелязал, че най-масовите моноблокове ги правят с изнесен назад отвор на канала и "цоп-плис" ефекта е налице. В къщи съм с обикновена чиния "фаянс" и там е различно- "нещото" не попада директно във водата, а върху фаянса отзад. Вярно, мирише повече, цапа се четка при почистване, но това е по-добре от мокрене на кожата с вода "от там". Това е причината още да не смея да сменя чугуненото казанче с моноблок.На сайта на "Видима" ми прави впечатрение, че точно разположението на входния канал не е посочено на схемите. Дали някой знае моноблокове с по-напред изнесен канал, евентуално- от "бюджетните".
Според мен това е модела Сева Микс. Не като тоалетната чиния на Fayans “ Classic” но е по-добрия вариант.
batececo - помощник
Много се размириса, някой да пусне водата и да затвори вратата на тоалетната :-D
Тани - модератор
Още един глас за Сева Микс . Това е моноблока , който вънаги съм препоръчвал. Освен , че няма ЦОП, всичко останало е изчислено перфектно и са адски тихи.Няма проблеми с механизмите.Почистването става с половин казанче(3 литра!) дори при голяма нужда!!! Един познат не ме послуша и сега все ми напомня че още съжалява! Трябвало да пуска по няколко пъти водата - 10 литрово пластмасово казанче , за да почисти след голяма нужда.
cvetan83 - специалист
Това със положението на отвора е голяма глупост, при по старите и обиковени модели технологията на производство е по различна, при тези които отвора е по на зад единствената причина е, че се отливат цели (и в някой случай при скъпите марки под вакуум) по този начин се гарантира по високото качество на порцелана и намалява шанса за течове от технологичните тапи.

П.П. Много ми е любопитно ако живеехте в USA какво щяхте да правите като там стандарта е WC-то да е пълно с вода?????
sanders - специалист
Да но водата е мн високо, съответно близо до а..... отверстие хахахааха

Тема "моноблок Мира" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: