• 1
  • 2
Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Късно.
pamporov - напреднал
Японския вариант е рискован, трябва здраво да заключваш вратата... :lol:
Японския вариант е рискован, трябва здраво да заключваш вратата..
Развеселихте ме :-D
Да успокоя всички - ще си имаме и нормална тоалетна. А клекалото или " еко тоалетната", ще я направим, друг е въпросът дали ще се ползва и колко пъти точно. :evil: Наистина ужким била много за препоръчване, особено при здравословни проблеми.

И моите опасения за онова вдигнатото казанче от пластмаса са- малко ми обикновени и по-важното е, да не се пръскаме, като се пуска водата. Да не се окаже-дърпаш и бягаш.

Този промивен кран не е ли един дето се вурти наляво и дясно, като ръчка, да спира и пуска водата. И с него може да се контролира струята и силата ?[/quote]
rulom - модератор
Гледам зевзеци много :-D , а съвет никакъв :wink: .Та по въпроса, слагаш си пластмасово казанче, има същите като чугунените от едно време(става и с всеки друг модел казанче), тръба 32мм или 50мм(опитно пробваш),колкото е по-нависоко казанчето толкова по-силна струя, съответно по-малка тръба, разпръскването на водата се регулира чрез вкарването и изкарването на тръбата в отвора на клекалото, т.е. ако е по нагоре--по-концентрирана към дупката струя, ако е по-навътре, е с по-голямо разпръскване настрани.Същото регулиране е и при седящите тоалетни.Фиксираш на желаното положение с гумено уплътнение или силикон, стяга и си готов с нужника :wink:
Кран не си слагай, крановете са само за писоарите !
Успех!
vidrata - специален-специалист
Те това е промивен кран, а не онова дето си мислиш.И с него става.Регулира се количеството вода. Тоя е на Видима и са добри , имат и гаранция която се спазва безусловно(поне във Филбо Варна).Според мен е по-красиво от казанчето, но ти си реши.

Прикачен файл

Пром Кран.jpg
Пром Кран.jpg (56.1 KиБ) Видяна 10231 пъти
solo5 - майстор
vidrata написа:
Според мен е по-красиво от казанчето, но ти си реши.
и според мен :2thumbs:
но зависи от налягането на водата
май не навсякъде дава добър резултат
иначе аз бих избрал такъв кран през казанче :roll:
OLIMP - напреднал
С каква тръба /маркуч / свързваш промивния кран към тоалетната чиния .
Че голям проблем мие в момента ?????? Крана е ”промивен напорен 3/4 “
vidrata - специален-специалист
Заралия, кого питаш???????????

Опаааааааааа видях ЛС-то.
Ми има си специали тръби.Инак може и да се импровизира ама така в нета само снимки мога да ти пратя.
OLIMP - напреднал
Мерси:) Ще потърся в някои по голям магазин.Иначе ще трябва да импровизирам:)
Едно бабе ме разби с този кран ,ама като не слушат какво има казваш ще плащат
:lol:
  • 1
  • 2

Тема "Какво казанче за клекалото в тоалетната?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: