• 1
  • 2
Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
ifcho - напреднал
Ами то вече друг вариант нямам.....ама мн ме притеснява тая смяна...ако вземе че се отчупи от горното звено не ми се мисли какви разправии ще са със съседите... :?
Rumen Iankov - специалист
Взимаш една дълга бургия и с нея внимателно разпробиваш тръбата колкото се може повече.После с флекс прерязваш внимателно тръбата.Ако трябва отрежи по-голямо парче за да можеш да стигнеш и задната страна на тръбата.По складовете продават преход от пвц към каменинови тръби.А за да вкараш пвц едно в друго има компесатор за тази работа.Преди да почнеш смяната помоли комшиите да не пускат водата.Ако можеш покажи снимки на тръбите.Долу в мазето и към тавана на съседите.Смятам че съм ти бил от полза.
ifcho - напреднал
Да определено си ми много полезен, за което ти благодаря.

В понеделник ще снимам и ще кача снимките.
Като тръгнеш да сменяш тръбите по добре ако можеш спри водата на щранга над теб.Защото аз като сменях една канализация за 10 минути имах чувството че всички в един и същи момент им се е приходило до тоалетна.И много е кофти когато си махнал тръбата някой да ходи до тоалетна.Но накрай като спрях водата на блока проблема са реши.
ifcho - напреднал
Да мислех си да спра водата....макар че са само три етажа над мен, не ми се ще точно докато сменяме тръбата някои да ни се из**** в бъквалния смисъл на думата на работата...

А някой ми спомена, че се лепели тези тръби. Това вариант ли е според теб?
По добре ги смени.По нагоре съм ти писал как можеш временно да ги залепиш.Но направи ги като хората.Тово с залепването не знаеш колко време сте издържи.А самата смяна не е много трудна.
ifcho - напреднал
Вярно, че ми беше написал.

Благодаря ти много!
  • 1
  • 2

Тема "Помощ за баня (смесители, тръби...)" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: