ivanvasilev1970 написа:...Как да направя така че тухлите отгоре да не паднат...(Колегите по-горе ти обясниха, но ти май не знаеш какво е "щурц".
Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
bulhomes2
- майстор
24 мнения в "Търся съвет за преместване на отвора на врата в WC помещение"
ivanvasilev1970
- специалист
Благодаря на всички за коментарите и идеите. Не се бях сетил за отварянето на вратата навън на малктата таолетна навън
.
Казвам малката защото има друго по-голямо помещение баня + таолетна.
И все пак, ако искам пералнята да е там където съм я нарисувал-пак трябва да мръдна отвора на вратата, защото пералнята ще запре входа (или по точно ще ми останат 30 см за да вляза).
Тава с отварянето на вратата навън виждали ли сте го другаде? Удобно ли е? Ширината на коридора ми е около 120 см.
Относно другата идея да мръдна таолетната чиния с 65 см напред-тук идеята е да се раздели поещението на 2 части ли?
в този случай ще трябва да се осигури отвор за 2рото помещение, където ще е пералнята...
Моля за ващите коментари, защото така се случват добрите идеяи.
Благодаря.

Казвам малката защото има друго по-голямо помещение баня + таолетна.
И все пак, ако искам пералнята да е там където съм я нарисувал-пак трябва да мръдна отвора на вратата, защото пералнята ще запре входа (или по точно ще ми останат 30 см за да вляза).
Тава с отварянето на вратата навън виждали ли сте го другаде? Удобно ли е? Ширината на коридора ми е около 120 см.
Относно другата идея да мръдна таолетната чиния с 65 см напред-тук идеята е да се раздели поещението на 2 части ли?
в този случай ще трябва да се осигури отвор за 2рото помещение, където ще е пералнята...
Благодаря.
jekasus
- майстор
ivanvasilev1970 написа: Относно другата идея да мръдна таолетната чиния с 65 см напред-тук идеята е да се раздели поещението на 2 части ли?Не, всичко вътре, прочети пак поста ми. Това вариант без къртене.
Благодаря.
Но и да направиш малко помещение пак е вариант, дори и бойлера можеш да сложиш там. Това на снимките е направено вътре в банята.
tretre
- специалист
ijs написа:По добре вратата да се отваря навън, а не навътре в WC помещение!

Професора все повтаряше:
"И да знаете , че не строите космически кораби а къщи - ако нещо не знаете погледнете в другата къща как е направено!"
То вече не важи много, защото глупостите които можещите, но незнаещите сътвориха са повече от останалото.
ivanvasilev1970
- специалист
tretre написа:А сега би ли казал какво имаш в предвид? Усещането ми е че не си фен на външното отваряне на вратата за малко помещение.ijs написа:По добре вратата да се отваря навън, а не навътре в WC помещение!![]()
![]()
![]()
Професора все повтаряше:
"И да знаете , че не строите космически кораби а къщи - ако нещо не знаете погледнете в другата къща как е направено!"
То вече не важи много, защото глупостите които можещите, но незнаещите сътвориха са повече от останалото.
ivanvasilev1970
- специалист
[/quote]Не, всичко вътре, прочети пак поста ми. Това вариант без къртене.
Но и да направиш малко помещение пак е вариант, дори и бойлера можеш да сложиш там. Това на снимките е направено вътре в банята.[/quote]
прочетох го...дърпаме таолетната чиния 65 см напред. Отзад остава празно място колкото за пералня, но за да не пречи т. чиния на достъпа до нея-вдигаме пералнята на височина над чинията. А пространсвото зад чинията и под пералнята може да се ползва за складче...Това ли си имал в предвид?
Ако е това-1. дурпане на т чиния напред означава и удължаване на тръбата за мръсния канал
2. достъпа да това малко склаче ще бъде затруднен от т. чиния
???
Но и да направиш малко помещение пак е вариант, дори и бойлера можеш да сложиш там. Това на снимките е направено вътре в банята.[/quote]
прочетох го...дърпаме таолетната чиния 65 см напред. Отзад остава празно място колкото за пералня, но за да не пречи т. чиния на достъпа до нея-вдигаме пералнята на височина над чинията. А пространсвото зад чинията и под пералнята може да се ползва за складче...Това ли си имал в предвид?
Ако е това-1. дурпане на т чиния напред означава и удължаване на тръбата за мръсния канал
???
tretre
- специалист
ivanvasilev1970 написа:Ти виждал ли си някъде тоалетна да се отваря на вън /с изключение на външните тоалетни/?tretre написа:А сега би ли казал какво имаш в предвид? Усещането ми е че не си фен на външното отваряне на вратата за малко помещение.ijs написа:По добре вратата да се отваря навън, а не навътре в WC помещение!![]()
![]()
![]()
Професора все повтаряше:
jekasus
- майстор
ivanvasilev1970 написа: прочетох го...дърпаме таолетната чиния 65 см напред. Отзад остава празно място колкото за пералня, но за да не пречи т. чиния на достъпа до нея-вдигаме пералнята на височина над чинията. А пространсвото зад чинията и под пералнята може да се ползва за складче...Това ли си имал в предвид?Точно това.
???
Не може всичко да идеално
Тема "Търся съвет за преместване на отвора на врата в WC помещение" | Включи се в дискусията:
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook:
Имаш нужда от подходящ професионалист за дома?
- Преустройство, ремонт и реновиране
- ↳ Вашите ремонти
- ↳ Кухня
- ↳ Баня
- ↳ Дневна
- ↳ Спалня
- ↳ Детска
- ↳ Градина
- ↳ Коридор
- ↳ Тераса и балкон
- Направи сам
- ↳ Направи сам
- ↳ Ремонтирай сам
- ↳ Къде е по-евтино?
- ↳ Дърводелство
- ↳ Ел. инструменти
- ↳ Металообработване
- ↳ Конкурс "Направи сам 2012"
- Строителство
- ↳ Всичко за вилата
- ↳ Къщи
- ↳ Саниране
- ↳ Хидроизолация
- ↳ Пасивни и нискоенергийни сгради
- Сухо строителство
- ↳ Окачени тавани
- ↳ Преградни стени и предстенни обшивки
- ↳ Сухи и повдигнати подове
- ↳ Декоративни елементи - колони, трегери, сводове и др.
- ↳ Всичко за гипскартона и гипсфазера
- Въпроси и Отговори
- ↳ Полезни съвети
- ↳ Автомобили
- ↳ Партньори
- ↳ Боядисване и Декориране
- ↳ Вентилация, климатици и термопомпи
- ↳ Водоснабдяване и канализация.
- ↳ Всичко за ремонта
- ↳ Електротехника
- ↳ Отопление
- ↳ Газификация
- ↳ Електроника и Схеми
- ↳ Газобетон
- ↳ От всичко по малко
- ↳ Компютри и периферия
- ↳ Уеб дизайн, PHP, MySQL, JavaScript, HTML..
- ↳ Мобилни устройства, GSM-и
- ↳ Нека се запознаем
- ↳ Recycle Bin
- Статии
- ↳ Практични решения
- ↳ Качване на снимки
- ↳ Какви статии искате?
- ↳ Готварство, туршии и зимнина
- ↳ Отмора и шеги
- ↳ От нищо нещо
- ↳ Не е за вярване
- ↳ Литература