Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
bulhomes2 - майстор
ivanvasilev1970 написа:
...Как да направя така че тухлите отгоре да не паднат...(
Колегите по-горе ти обясниха, но ти май не знаеш какво е "щурц".
ijs - специалист
По добре вратата да се отваря навън, а не навътре в WC помещение!
ivanvasilev1970 - специалист
Благодаря на всички за коментарите и идеите. Не се бях сетил за отварянето на вратата навън на малктата таолетна навън =D> .
Казвам малката защото има друго по-голямо помещение баня + таолетна.
И все пак, ако искам пералнята да е там където съм я нарисувал-пак трябва да мръдна отвора на вратата, защото пералнята ще запре входа (или по точно ще ми останат 30 см за да вляза).
Тава с отварянето на вратата навън виждали ли сте го другаде? Удобно ли е? Ширината на коридора ми е около 120 см.
Относно другата идея да мръдна таолетната чиния с 65 см напред-тук идеята е да се раздели поещението на 2 части ли?
в този случай ще трябва да се осигури отвор за 2рото помещение, където ще е пералнята...
Моля за ващите коментари, защото така се случват добрите идеяи.
Благодаря.
jekasus - майстор
ivanvasilev1970 написа:
Относно другата идея да мръдна таолетната чиния с 65 см напред-тук идеята е да се раздели поещението на 2 части ли?
в този случай ще трябва да се осигури отвор за 2рото помещение, където ще е пералнята...
Моля за ващите коментари, защото така се случват добрите идеяи.
Благодаря.
Не, всичко вътре, прочети пак поста ми. Това вариант без къртене.
Но и да направиш малко помещение пак е вариант, дори и бойлера можеш да сложиш там. Това на снимките е направено вътре в банята.

Прикачен файл

100_0827.JPG

Прикачен файл

100_0780.JPG
tretre - специалист
ijs написа:
[-X [-X [-X

Професора все повтаряше:
"И да знаете , че не строите космически кораби а къщи - ако нещо не знаете погледнете в другата къща как е направено!"

То вече не важи много, защото глупостите които можещите, но незнаещите сътвориха са повече от останалото.
tretre написа:
ijs написа:
[-X [-X [-X

Професора все повтаряше:
"И да знаете , че не строите космически кораби а къщи - ако нещо не знаете погледнете в другата къща как е направено!"

То вече не важи много, защото глупостите които можещите, но незнаещите сътвориха са повече от останалото.
А сега би ли казал какво имаш в предвид? Усещането ми е че не си фен на външното отваряне на вратата за малко помещение.
[/quote]Не, всичко вътре, прочети пак поста ми. Това вариант без къртене.
Но и да направиш малко помещение пак е вариант, дори и бойлера можеш да сложиш там. Това на снимките е направено вътре в банята.[/quote]
прочетох го...дърпаме таолетната чиния 65 см напред. Отзад остава празно място колкото за пералня, но за да не пречи т. чиния на достъпа до нея-вдигаме пералнята на височина над чинията. А пространсвото зад чинията и под пералнята може да се ползва за складче...Това ли си имал в предвид?
Ако е това-1. дурпане на т чиния напред означава и удължаване на тръбата за мръсния канал
2. достъпа да това малко склаче ще бъде затруднен от т. чиния
???
tretre - специалист
ivanvasilev1970 написа:
tretre написа:
ijs написа:
[-X [-X [-X

Професора все повтаряше:

А сега би ли казал какво имаш в предвид? Усещането ми е че не си фен на външното отваряне на вратата за малко помещение.
Ти виждал ли си някъде тоалетна да се отваря на вън /с изключение на външните тоалетни/?
ESPACE - майстор
ivanvasilev1970 написа:
Здравейте,
Има ли някакъв специален диск за рязане на тухли? То мойто флексче е 125 мм и маъ няма да свърши работа :-(
Голям флекс и 230мм диамантен диск за сухо рязане като този отдолу.
И да не забравиш маска, че прахоляка е голям.

Изображение
jekasus - майстор
ivanvasilev1970 написа:
прочетох го...дърпаме таолетната чиния 65 см напред. Отзад остава празно място колкото за пералня, но за да не пречи т. чиния на достъпа до нея-вдигаме пералнята на височина над чинията. А пространсвото зад чинията и под пералнята може да се ползва за складче...Това ли си имал в предвид?
Ако е това-1. дурпане на т чиния напред означава и удължаване на тръбата за мръсния канал
2. достъпа да това малко склаче ще бъде затруднен от т. чиния
???
Точно това.
Не може всичко да идеално

Тема "Търся съвет за преместване на отвора на врата в WC помещение" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: