• 1
  • 2
Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
  jekasus - майстор
Късно влизам в темата...
Няма гайки там, тия грешки ще го пиша заради праздници :partyman:
Имаме комбинирано два проблема -
Лек( капка) теч от между фитинга ппр и крана на структура, плюс конденса между топлата тръба на щранга и структура(а там има студена влага, дето си намери пътя).
То си има капки от конденс, ама само аз ти виждам....
chapara - майстор
Жека, при теб кога свършват праздниците :? Всеки вижда, квот вижда😉😁
Всъщност, на мен също не ми изглежда да е гайка. От снимките- толкова. ПразДници- колкото-толкова.
Здравейте, оказа се че структурата е все още в гаранция (10 години). От Грое казаха, че там няма гайка, тръбата е заварена фабрично. Чакам оглед от сервиза им. Иначе течът не е от фитинг или конденз, а е при всяко пускане на водата и спира с края на оттичането. В първия пост пуснах линк към заснет клип от мен в Тубата, но нещо май не съм се справил. Хубав ден!
Не е заварена сякаш. Вижда се някакво уплътнение там. Вероятно просто се "щраква" на мастото си при сглобяване.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
пет яну 09, 2026 7:55 amNiko SF написа:
... в гаранция (10 години). От Грое казаха, че там няма гайка, тръбата е заварена фабрично. Чакам оглед от сервиза им....
Става все по-интересно
пет яну 09, 2026 10:20 amТрифон П.Трифонов написа:
Не е заварена сякаш. Вижда се някакво уплътнение там. Вероятно просто се "щраква" на мастото си при сглобяване.
Да, много си прав! Сега ми звъннаха от сервиза, ще дойдат тази вечер. Питах ги и според тях тръбата се "щраква" към резервоара като има и уплътнение там.
  • 1
  • 2

Тема "Вътрешен теч от структура за вграждане" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: