• 1
  • 2
Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
крум - специалист
Ама чети до край де.
Ти само контрираш наполовина.
vidrata написа:
по отг. на т. 1- .... пък и има гипскартон
Въпросната случка беше преди 20-тина години. Тогава въобще и не бях чувал за гипсокартона.
vidrata написа:
по отг. на т. 2-с баща ти да но ти пишеш "сам ,вуйчо се вкл. след 2 седмици"
Баща ми тогава ходеше на работа. 2 седмици съм къртил старата варова мазилка и съм я "трансформирал" до пясък.
vidrata написа:
по отг. на т. 4- .... а да знаеш че някъде все още се лепи с цимент и пясък както още има хора които държат на поцинкованитръби :shock:
Без коментар... народа е предубеден все още отрича прогреса...
vidrata написа:
по отг. на т. 5-това че старчоците ги е мързяло обеснява защо са се озорили (днес 2 души за 5 часа изринахме една баня до панел вкл. изхвърляне на отпадъците от 2 ет. по стълбите до контейнера)
"Старчоците" тогава са били на 35-40... А за мързела - може, кой знае... били са на държавна работа, осигурен надник. Въпроса беше, че аз като къртих банята преди 2 години, 40% от плочките излязоха здрави. А онези юнаци една не са извадили здрава.
vidrata написа:
не се сърди,стори ми се малко пресилено затова писах :wink:
Споко, не се сърдя.
vidrata - специален-специалист
ок да приключваме че взе да става весело пък и темата май беше за наклона .ще следя изявите ти във форума. т.е. ще си пишем :lol:
elby - специалист
И аз да питам за пода на банята.
Като се даде наклон и като се сложат плочките пода в банята ще стане няколко см по-висок от този в коридора.Какво се прави в този случай за да не се стича вода от банята към коридора?
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
elby написа:
И аз да питам за пода на банята.
Като се даде наклон и като се сложат плочките пода в банята ще стане няколко см по-висок от този в коридора.Какво се прави в този случай за да не се стича вода от банята към коридора?
Праг.
Или се прави така, че банята да не е над нивото на коридора.
elby - специалист
А прага как се прави и от какво?Ако е PVC врата предполагам прага е долната част на рамката?Но ако в момента ми е стандартната талашитена врата.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Не си виждал прагове? Е, вече имаш повод.
Time2Burn - специалист
Хм. Е че какъв ще е този наклон в банята, щом смятате че ще се стича към коридора. Обикновено наклона се ориентира в посока сифона. Следователно праг не е необходим.
  • 1
  • 2

Тема "Наклона на пода в банята?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: