Ама чети до край де.
Ти само контрираш наполовина.
Ти само контрираш наполовина.
vidrata написа: по отг. на т. 1- .... пък и има гипскартонВъпросната случка беше преди 20-тина години. Тогава въобще и не бях чувал за гипсокартона.
vidrata написа: по отг. на т. 2-с баща ти да но ти пишеш "сам ,вуйчо се вкл. след 2 седмици"Баща ми тогава ходеше на работа. 2 седмици съм къртил старата варова мазилка и съм я "трансформирал" до пясък.
vidrata написа: по отг. на т. 4- .... а да знаеш че някъде все още се лепи с цимент и пясък както още има хора които държат на поцинкованитръбиБез коментар... народа е предубеден все още отрича прогреса...![]()
vidrata написа: по отг. на т. 5-това че старчоците ги е мързяло обеснява защо са се озорили (днес 2 души за 5 часа изринахме една баня до панел вкл. изхвърляне на отпадъците от 2 ет. по стълбите до контейнера)"Старчоците" тогава са били на 35-40... А за мързела - може, кой знае... били са на държавна работа, осигурен надник. Въпроса беше, че аз като къртих банята преди 2 години, 40% от плочките излязоха здрави. А онези юнаци една не са извадили здрава.
vidrata написа: не се сърди,стори ми се малко пресилено затова писахСпоко, не се сърдя.