Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
VLADO66
- майстор
278 мнения в "Банята на прасчо!"
VLADO66
- майстор
Има и по хубави акрилни хидроизолации но и парите са по хубави- първото което ми идва наум е Ceresit CL 51 http://www.kupilisi.com/product_info.ph ... s_id=10423
prascho
- майстор
VLADO66 написа:Има и по хубави акрилни хидроизолации но и парите са по хубави- първото което ми идва наум е Ceresit CL 51 http://www.kupilisi.com/product_info.ph ... s_id=10423Купих уни флекс 30 мин. след хидрото. Мамка му не искат да ми го върнат тези от Теразид, иначе ще взема на Баумит...Пълни дървари. Моля не купувайте нищо от Теразид!!! Отношението им е нелоялно от гледна точка на клиента. Никога няма да стъпа в техен магазин!Фирма, която гледа първоначална печалба от клиент без да прояви разбиране и да задържи клиент не изглежда читава!
Казаха ми, че не се ползва грунд. Директно изолацията. Достоверно ли е?
VLADO66
- майстор
Аз не знам дали няма да направиш беля с това хидро на теразид щом е на буци -пробвай да го разбъркаш с бъркалката,а може и да е старо.Ето ти и една хидроизолация на циментова основа http://bgr.sika.com/content/bulgaria/ma ... p=true.Има я в Баумакс и е около 40лв.Става въпрос за моносиил 101G
prascho
- майстор
VLADO66 написа:Аз не знам дали няма да направиш беля с това хидро на теразид щом е на буци -пробвай да го разбъркаш с бъркалката,а може и да е старо.Ето ти и една хидроизолация на циментова основа http://bgr.sika.com/content/bulgaria/ma ... p=true.Има я в Баумакс и е около 40лв.Става въпрос за моносиил 101GНе ме разбра. В слада, от който взех лепилото за плочки ми показаха мостра с намазана хидроизолация на Теразид. Изглеждаше като мазилка, с леки песачинки. Отвориха и някаква кутия и ми намазаха с пръст. Уж е на акрилна основа, но не изглаждаше като гума.
Преди малко говорих с управителя и ме отряза. Продукт, който не е отворен не мога да върна. В какъв свят живеем...
prascho
- майстор
привет,
Имам въпрос свързан с полагане на уплътнителната лента в баня. По спомен, когато слагах хидрото на терасите, лентата я слагах с надписа към ъгъла и без разтвор плътно до самия ъгъл /по инструкции на производителя/. Т.е лентата се залепва към пода и стената отделно. Гледах предаванията на мисия моя дом и леко ме подведоха. Лентата я слагат с надписа към помещението и мацат разтвор и в самия ъгъл. Кое е вярно?
Имам въпрос свързан с полагане на уплътнителната лента в баня. По спомен, когато слагах хидрото на терасите, лентата я слагах с надписа към ъгъла и без разтвор плътно до самия ъгъл /по инструкции на производителя/. Т.е лентата се залепва към пода и стената отделно. Гледах предаванията на мисия моя дом и леко ме подведоха. Лентата я слагат с надписа към помещението и мацат разтвор и в самия ъгъл. Кое е вярно?
Тема "Банята на прасчо!" | Включи се в дискусията:
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook:
Имаш нужда от подходящ професионалист за дома?
- Преустройство, ремонт и реновиране
- ↳ Вашите ремонти
- ↳ Кухня
- ↳ Баня
- ↳ Дневна
- ↳ Спалня
- ↳ Детска
- ↳ Градина
- ↳ Коридор
- ↳ Тераса и балкон
- Направи сам
- ↳ Направи сам
- ↳ Ремонтирай сам
- ↳ Къде е по-евтино?
- ↳ Дърводелство
- ↳ Ел. инструменти
- ↳ Металообработване
- ↳ Конкурс "Направи сам 2012"
- Строителство
- ↳ Всичко за вилата
- ↳ Къщи
- ↳ Саниране
- ↳ Хидроизолация
- ↳ Пасивни и нискоенергийни сгради
- Сухо строителство
- ↳ Окачени тавани
- ↳ Преградни стени и предстенни обшивки
- ↳ Сухи и повдигнати подове
- ↳ Декоративни елементи - колони, трегери, сводове и др.
- ↳ Всичко за гипскартона и гипсфазера
- Въпроси и Отговори
- ↳ Полезни съвети
- ↳ Автомобили
- ↳ Партньори
- ↳ Боядисване и Декориране
- ↳ Вентилация, климатици и термопомпи
- ↳ Водоснабдяване и канализация.
- ↳ Всичко за ремонта
- ↳ Електротехника
- ↳ Отопление
- ↳ Газификация
- ↳ Електроника и Схеми
- ↳ Газобетон
- ↳ От всичко по малко
- ↳ Компютри и периферия
- ↳ Уеб дизайн, PHP, MySQL, JavaScript, HTML..
- ↳ Мобилни устройства, GSM-и
- ↳ Нека се запознаем
- ↳ Recycle Bin
- Статии
- ↳ Практични решения
- ↳ Качване на снимки
- ↳ Какви статии искате?
- ↳ Готварство, туршии и зимнина
- ↳ Отмора и шеги
- ↳ От нищо нещо
- ↳ Не е за вярване
- ↳ Литература