Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
tassel - специалист
Това огледало не е за рамка. Само с лепене. :)
mim - специалист
и аз съм твърдо против рамката
цветята вече са 1 вид рамка, още една и по-добре направо да сложиш маслена картина на 300 години

както казват момчетата или някакво лепене или онези супер дребнички скоби, които не развалят визията и ти позволяват да го сваляш от време на време за почистване
скобите са около 1см широки и се виждат около 3мм в другата посока
masterval - майстор
silllveto,
извинявам ти се, то си е било с рамка...
На първата снимка взех букетчетата за отражение на завесата ти за баня, затова всичко ми се стори много размито, а огледалото се губеше.
:wallbash:
emil_v r - майстор
Бее , Силве , дай по- безотговорно !

лепни го с 4 точки силикон Д=2см , и пак едва ли ще го свалиш здраво , толкова яко лепят .
Най- семпло е ... , с тия скоби е селска работа :evil: има и бонус -те ръждясват.
Колкото и да не се виждат фактът, че ти ще ги виждаш ще те дразни форевър .
silllveto - Майсторица
Искам или да мога да го свалям, или да го запуша отвсякъде, за да не влизат евентуални домашни любимци :)
emil_v r - майстор
Жена със силикон е като жена с пари , а жена с картечница е като луд със силикон ,
а луд със силикон е като жена с пари, опа ,зациклих ...

Аа исках да кажа ,
Остави тия Сифийски работи, нали като го лепнеш силикона се сплесква и то прилепва плътно .
Нищо не може да влезе отдзаде.. , освен дребен вирус и бактерий от които и без това бъка целата баня :evil:
Както искаш , ти си решаваш .
silllveto - Майсторица
Благодаря за съветите :)
Ето го нашият избор. Автоматични държатели за огледала, комплект 4бр - 2лв. Най-високата видима част е 6-7мм. При този вариянт на монтаж огледалото може при нужда да се смени. И не е толкова страшно - не бие мн на очи :wink:

Прикачен файл

03012009179.jpg
03012009179.jpg (26.19 KиБ) Видяна 6646 пъти

Прикачен файл

03012009177.jpg
03012009177.jpg (21.66 KиБ) Видяна 6646 пъти

Прикачен файл

Изображение005.jpg
Изображение005.jpg (25.06 KиБ) Видяна 6646 пъти
BAlexandrov - специалист
Може ли да ти използвам темата :roll:

Имам огледало, което искам да го залепя в коридора между врата към стаята и тъп ъгъл на стената. Огледалото е около 60 х 190 см, за да се събере в това пространство. Проблемът е, че сега забелязах, че стената е доста крива - изпъкнала е в центъра по ширина и разликата е 1 - 1.5 см. Дали мога да го залепя с лепило при толкова отстояние :? Може ли да попълня толкова с лепилото или пък с акрилен уплътнител за запълване на разстоянието, а лепило тук-таме?
Дали пък да не го подсиля с някаква плосткост осв и после нея да закачам някак си :? Със скоби за окачване дали няма да стане слабо в средата например и да се счупи при натиск - имам малък палавник :)

ПП. Сега се сетих, че може да се мъча да изравня стената с нещо, но какво да е за тази дебелина и върху новия латекс... :? Имам под ръка лепило за плочки...
slavckc - специалист
И от мен един въпрос:
Ще залепне ли огледалото с тези силикони върху стена с гипсова шпакловка и боядисана с латекс? Оглдалото ще е доста голямо - 82х196 (пространството между две врати).
BAlexandrov - специалист
И моя случай е такъв... би трябвало за това да е направено лепилото... :?

Тема "Огледало - монтаж" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: