Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
сола 180 - специалист
Ами аз си мисля, че тая кабина(параван) може да легне плътно само на идеално отвесни стени и водоравен под за което служи прагчето(за пода де).Като има наклон към сифона няма ли да зяпне там до него.Може да е малко ама ще има процеп. :? :? :?
chapara - майстор
сола 180 написа:
Ами аз си мисля, че тая кабина(параван) може да легне плътно само на идеално отвесни стени и водоравен под за което служи прагчето(за пода де).Като има наклон към сифона няма ли да зяпне там до него.Може да е малко ама ще има процеп. :? :? :?
Едната баня за която говоря е без външен сифон(разбира се по желание на клиента),там външната повърхнина е равна,а другата е и с външен сифон,но наклона е мн. малък.Явно не си се занимавал много с монтаж,но кабините(паравана) имат лайсни по стените ,които ти дават възможност да се обере този луфт.И преди да се постави паравана се слага силикон,който да обере евентуален луфт до 5 мм. отдолу.
jekasus - майстор
Тука , ако имаше линеен сифон и лека разлика в нивата,нямаше да има нужда от втория сифон и прагче.Стъклата са по поръчка ,не са китайски истории.
Изображение
chapara - майстор
Линейния като го нацепиш при вратата и :

Изображение
сола 180 - специалист
chapara написа:
кабините(паравана) имат лайсни по стените ,които ти дават възможност да се обере този луфт.И преди да се постави паравана се слага силикон,който да обере евентуален луфт до 5 мм. отдолу.
Ааааааа бате разочарова ме сега.Не бих допуснал никога да има такива истории със силикони при пода и различно влязъл профил на стъклото в профила който се захваща за стената.Аз съм човек на точностите.
Не претендирам да съм монтирал много кабини ама десетките са ми достатъчни.
chapara - майстор
Ааааааа бате разочарова ме сега.Не бих допуснал никога да има такива истории със силикони при пода и различно влязъл профил на стъклото в профила който се захваща за стената.Аз съм човек на точностите.
Когато поради спецификата на изпълнението си обяснил всичко на клиента и той го е приел само и само да стане неговото,това е положението,все пак снимки ще има.
panalov - специалист
Сори за off-a, ама тази тема ми заприлича на сблъсъка на титаните или кой е по-по-най с бате Енчо!
chapara - майстор
panalov написа:
Сори за off-a, ама тази тема ми заприлича на сблъсъка на титаните или кой е по-по-най с бате Енчо!
В спора се ражда истината ,приятелю,а мисля че все пак сме в темата,защото ти определено не си :-D
chapara - майстор
сола 180 написа:

Батка пусни при първа въможност снимки .Ако може по детайлни.Идеята ми допада ама искам да видя крайния резултат.
Може и в село да направя на някой така......
Ето : viewtopic.php?f=4&t=30378
dudulia - напреднал
jekasus написа:
Тука , ако имаше линеен сифон и лека разлика в нивата,нямаше да има нужда от втория сифон и прагче.Стъклата са по поръчка ,не са китайски истории.
Изображение
Здравейте майстори!
Искам да попитам как са закрепени неподвижните стъкла?

Тема "Съвет за баня" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: