Ами аз си мисля, че тая кабина(параван) може да легне плътно само на идеално отвесни стени и водоравен под за което служи прагчето(за пода де).Като има наклон към сифона няма ли да зяпне там до него.Може да е малко ама ще има процеп.

сола 180 написа:Ами аз си мисля, че тая кабина(параван) може да легне плътно само на идеално отвесни стени и водоравен под за което служи прагчето(за пода де).Като има наклон към сифона няма ли да зяпне там до него.Може да е малко ама ще има процеп.Едната баня за която говоря е без външен сифон(разбира се по желание на клиента),там външната повърхнина е равна,а другата е и с външен сифон,но наклона е мн. малък.Явно не си се занимавал много с монтаж,но кабините(паравана) имат лайсни по стените ,които ти дават възможност да се обере този луфт.И преди да се постави паравана се слага силикон,който да обере евентуален луфт до 5 мм. отдолу.![]()
![]()
chapara написа:кабините(паравана) имат лайсни по стените ,които ти дават възможност да се обере този луфт.И преди да се постави паравана се слага силикон,който да обере евентуален луфт до 5 мм. отдолу.Ааааааа бате разочарова ме сега.Не бих допуснал никога да има такива истории със силикони при пода и различно влязъл профил на стъклото в профила който се захваща за стената.Аз съм човек на точностите.
Ааааааа бате разочарова ме сега.Не бих допуснал никога да има такива истории със силикони при пода и различно влязъл профил на стъклото в профила който се захваща за стената.Аз съм човек на точностите.Когато поради спецификата на изпълнението си обяснил всичко на клиента и той го е приел само и само да стане неговото,това е положението,все пак снимки ще има.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: