Още малко. Душкабина действа и като парна баня. Полезно за кожата. Силно осветление не е баш нужно. Освен това е мястото което отпуска душата и гласа, та и емпетройка не и трябва. Именно тези неща трябва да се компенсират с една уютна и дигитално обзаведена тоалетна кабинка....
Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
41 мнения в "Преместване на тоалетна, как се прави от-до?"
parad0x
- напреднал
Сетих се и проверих още нещо, което мога да доложа в своя защита. В почти всички панелки има тоалетна разположена точно до кухнята и абсолютно никъде няма две отделни отходни тръби. Къде ли отиват фекалните води тогава ?!?
Както и да е, работата е решена и остава само техническата част
. Споделете моля мнение за тези подови сифони, които се слагат по цялата дължина на дадено помещение и наклона става максимум с 2 равнини към сифона-линия ако е сложен по средата на помещението вместо, както е по принцип с 4 (между 4 плочки) и закръгляне? Някой ползвал ли е този модел, звучи ми по- удобен?!
Линеен сифон в панелка е парвенюшко, ама много. Цената му е съизмерима с общата стойност на помещението.
Ааз не ти ли казах, че там на на панелките тоалетните? Едно време, като ги строяха, банята беще срещу входната врата, а тоалетната в чупката към кухнята. Тогава ПЕРЛА 03 бе в проект и дълги години бе нещо недостижимо. Хората първо се радваха че изобщо са се добрали до апартамент.... изплащаха и чак следващото поколение почна да мести тоалетна в банята, пералня в коридора, спалня на балкона и тн.
Ааз не ти ли казах, че там на на панелките тоалетните? Едно време, като ги строяха, банята беще срещу входната врата, а тоалетната в чупката към кухнята. Тогава ПЕРЛА 03 бе в проект и дълги години бе нещо недостижимо. Хората първо се радваха че изобщо са се добрали до апартамент.... изплащаха и чак следващото поколение почна да мести тоалетна в банята, пералня в коридора, спалня на балкона и тн.
parad0x
- напреднал
ахаххаха това беше добро ;) Но аз не съм в панелка хора
казах , че съм на 13тия етаж .... каква ще да е тая панелка ;)?!?! Просто отбелязах факта за изхвърлянето на отпадъците и миризмите и заразите... според някои читатели/писатели означава, че всички, които живеят в панелки са прокажени дебили и не могат да се отърват от разни миризми
Шегувам се разбира се ... обещах да пусна снимки на тръбите но след като изчистихме този проблем мисля да започна направо със снимки на помещението в суров вид и развитието на тоалетничката ми
.
Е, щото си писал "...В почти всички панелки има тоалетна разположена точно до кухнята ...", та така те нанесох набърже. Чакай! Какво му има 13ти етаж?! В панелките по-суеверни ли са?
svetliopi44
- Чирак...
Такъв ли сифон....???
Прикачен файл
DSC00056.jpg (145.51 KиБ) Видяна 4193 пъти
Прикачен файл
DSC00057.jpg (160.28 KиБ) Видяна 4193 пъти
svetliopi44
- Чирак...
Сифона е около 350лв.
да не те излъжа ама мисля , това със светенето ще го правя ... за него още 125лв... но пък има дистанционно
и свети във всички цветове който си избереш ...може и преливащо ... 
Тема "Преместване на тоалетна, как се прави от-до?" | Включи се в дискусията:
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook:
Имаш нужда от подходящ професионалист за дома?
- Преустройство, ремонт и реновиране
- ↳ Вашите ремонти
- ↳ Кухня
- ↳ Баня
- ↳ Дневна
- ↳ Спалня
- ↳ Детска
- ↳ Градина
- ↳ Коридор
- ↳ Тераса и балкон
- Направи сам
- ↳ Направи сам
- ↳ Ремонтирай сам
- ↳ Къде е по-евтино?
- ↳ Дърводелство
- ↳ Ел. инструменти
- ↳ Металообработване
- ↳ Конкурс "Направи сам 2012"
- Строителство
- ↳ Всичко за вилата
- ↳ Къщи
- ↳ Саниране
- ↳ Хидроизолация
- ↳ Пасивни и нискоенергийни сгради
- Сухо строителство
- ↳ Окачени тавани
- ↳ Преградни стени и предстенни обшивки
- ↳ Сухи и повдигнати подове
- ↳ Декоративни елементи - колони, трегери, сводове и др.
- ↳ Всичко за гипскартона и гипсфазера
- Въпроси и Отговори
- ↳ Полезни съвети
- ↳ Автомобили
- ↳ Партньори
- ↳ Боядисване и Декориране
- ↳ Вентилация, климатици и термопомпи
- ↳ Водоснабдяване и канализация.
- ↳ Всичко за ремонта
- ↳ Електротехника
- ↳ Отопление
- ↳ Газификация
- ↳ Електроника и Схеми
- ↳ Газобетон
- ↳ От всичко по малко
- ↳ Компютри и периферия
- ↳ Уеб дизайн, PHP, MySQL, JavaScript, HTML..
- ↳ Мобилни устройства, GSM-и
- ↳ Нека се запознаем
- ↳ Recycle Bin
- Статии
- ↳ Практични решения
- ↳ Качване на снимки
- ↳ Какви статии искате?
- ↳ Готварство, туршии и зимнина
- ↳ Отмора и шеги
- ↳ От нищо нещо
- ↳ Не е за вярване
- ↳ Литература