Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Още малко. Душкабина действа и като парна баня. Полезно за кожата. Силно осветление не е баш нужно. Освен това е мястото което отпуска душата и гласа, та и емпетройка не и трябва. Именно тези неща трябва да се компенсират с една уютна и дигитално обзаведена тоалетна кабинка....
parad0x - напреднал
Сетих се и проверих още нещо, което мога да доложа в своя защита. В почти всички панелки има тоалетна разположена точно до кухнята и абсолютно никъде няма две отделни отходни тръби. Къде ли отиват фекалните води тогава ?!? :-D :-D Както и да е, работата е решена и остава само техническата част :). Споделете моля мнение за тези подови сифони, които се слагат по цялата дължина на дадено помещение и наклона става максимум с 2 равнини към сифона-линия ако е сложен по средата на помещението вместо, както е по принцип с 4 (между 4 плочки) и закръгляне? Някой ползвал ли е този модел, звучи ми по- удобен?!
panalov - специалист
Тези подови сифони са удобни но са доста скъпи.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Линеен сифон в панелка е парвенюшко, ама много. Цената му е съизмерима с общата стойност на помещението.
Ааз не ти ли казах, че там на на панелките тоалетните? Едно време, като ги строяха, банята беще срещу входната врата, а тоалетната в чупката към кухнята. Тогава ПЕРЛА 03 бе в проект и дълги години бе нещо недостижимо. Хората първо се радваха че изобщо са се добрали до апартамент.... изплащаха и чак следващото поколение почна да мести тоалетна в банята, пералня в коридора, спалня на балкона и тн.
parad0x - напреднал
ахаххаха това беше добро ;) Но аз не съм в панелка хора :) казах , че съм на 13тия етаж .... каква ще да е тая панелка ;)?!?! Просто отбелязах факта за изхвърлянето на отпадъците и миризмите и заразите... според някои читатели/писатели означава, че всички, които живеят в панелки са прокажени дебили и не могат да се отърват от разни миризми :) Шегувам се разбира се ... обещах да пусна снимки на тръбите но след като изчистихме този проблем мисля да започна направо със снимки на помещението в суров вид и развитието на тоалетничката ми :).
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Е, щото си писал "...В почти всички панелки има тоалетна разположена точно до кухнята ...", та така те нанесох набърже. Чакай! Какво му има 13ти етаж?! В панелките по-суеверни ли са?
parad0x - напреднал
Ъъъъм, не не мисля, че са по-суеверни. Просто най-високата чиста панелка, която съм виждал е мисля 9 или 10 етажна. Всичко над това мисля, че са ЕПК, бетоново-тухлени конструкции? Поне така знам :)
svetliopi44 - Чирак...
Такъв ли сифон....???

Прикачен файл

DSC00056.jpg
DSC00056.jpg (145.51 KиБ) Видяна 4164 пъти

Прикачен файл

DSC00057.jpg
DSC00057.jpg (160.28 KиБ) Видяна 4164 пъти
parad0x - напреднал
Лоу, ами нямам идея дали такъв ... ? Никога не съм виждал, просто ми предложиха и идеята ми се видя разумна. Но това на тези снимки изглежда по-скъпо от цялото помещение, в което искам да го сложа :). Освен това не ми казвай, че като го монтираш и свети :-D :? :shock:
svetliopi44 - Чирак...
Сифона е около 350лв. :? да не те излъжа ама мисля , това със светенето ще го правя ... за него още 125лв... но пък има дистанционно :lol: и свети във всички цветове който си избереш ...може и преливащо ... :roll:

Тема "Преместване на тоалетна, как се прави от-до?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: