Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
livewire - помощник
Аз, лично. :lol: / 55 - 58 кг, ако има някакво значение/. С облягане или подпиране. Нямам снимки от момента. И добре, че не беше детето, че ми казаха за случаи от нарязване от мивки и пр. :evil:
Затова съм и сигурна, че никой не се е катерил отгоре й. Щото със сигурност не бях върху мивката :cool:, а тоя, дето може да се покатери беше на училище. Смесителя или по -скоро джаджата му за запушване вече си беше регулирана. Конзолата трябваше да бъде поставена същата вечер.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Опасна Мацка Терминатор :wink:
XpacTa - специалист
С разсъжденията ти съм съгласен, ама не мога да разбера на кого ще е нужно да набеждава анонимен майстор. Цялата работа почва да мяза на:
Изображение
masterval - майстор
livewire, Пропуснала си много важна подробност. Когато мивката се отлепи, нещо дрънча ли по пода? Не! Защото в дупките няма дюбели от комплекта за монтаж на мивка. Просто майсторчето ги е откраднал, ако въобще ги е купувал. (Ако някой беше решил да приклекне за да се облекчи връз тази мивка и да изскубне дюбелите, те щяха да стърчат от задната страна с 10-12 см. Който е виждал комплект за монтаж ги знае - 12 мм червени дюбели с дължина 80 мм.)
Поради тази причина е ясно, че мивката ти е лежала върху конзолата, която е била закрепена чрез виждащите се дюбели 8 мм на Видира. А силиконът може да е сложен и върху запрашено - но причината не е в него! Дюбели май няма...
Така че майсторът се е осрал и орезилил като некадърник и крадец на дребно.
А своеобразният език на Камилата-която-пие съм ги срещал в един подобен клуб на Дир.БГ - не им обръщай внимание :-D :-D :-D
И още нещо ми хрумва, да не си, случайно, от Варна :? То такива "майстори" навсякъде ги има, ма светът бил малък...
masterval - майстор
Velsi.....някой разправяше че тука атмосферата била различна??????

Пошлостта личи от километри.
Ще обясня защо.
Дори да е демонтирана конзолата,тази мивка няма как да падне по показания в снимките начин.
Значи.Имаме фаянс + лепило+2 пласта картон+UD профил+минимум 2см отстояние на профила от стената+2 см.дебелина на порцелана+минимум 3см необходима дължина на шпилката за пластмасовата шайба и гайката.Като прибавим към това и дължина на дюбел се получава дължина на шпилката минимум 20с.Що за траектория трябва да извърши тази щпилка за да се измъкне питам аз.
И отговарям веднага-няма начин това да стане защото най-малко меките връзки към смесителя няма да го позволят.

"В нет идиоти бол мой!!!!!"

Това бяха цитати, аз ще помълча

:-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D [/b]
Time2Burn - специалист
Препоръчвам Дюбел за тухла 4-ка, от тези, които стават на топка в средата. Измий стария силикон с кореселин, и с тънък равномерен пласт сложи отново силикон и монтирай мивката. Тези дюбели ги има в магазините за скрепителни материали. Ще държи без конкуренция...
Пламен - напреднал
Time2Burn написа:
Препоръчвам Дюбел за тухла 4-ка, от тези, които стават на топка в средата. Измий стария силикон с кореселин, и с тънък равномерен пласт сложи отново силикон и монтирай мивката. Тези дюбели ги има в магазините за скрепителни материали. Ще държи без конкуренция...
Aз пък препоръчвам за случая ей такова решение :lol:

Може и казачок да се друсне отгоре при добро желание :wink:

Прикачен файл

080424_142801.jpg
080424_142801.jpg (78.79 KиБ) Видяна 3743 пъти
keke25 - помощник
Когато си с два пласта гипсокартон после изолация,после кухина и тухлите ти са най-вероятно четворки,решението е едно....шкаф-мивка.Другото е ала-бала.

Тема "Спешен въпрос за мивка на баня" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: