Аз, лично.   / 55 - 58  кг, ако има някакво значение/. С облягане или подпиране. Нямам снимки от момента.  И добре, че не беше детето, че ми казаха за случаи от нарязване от мивки и пр.
  / 55 - 58  кг, ако има някакво значение/. С облягане или подпиране. Нямам снимки от момента.  И добре, че не беше детето, че ми казаха за случаи от нарязване от мивки и пр.   

Затова съм и сигурна, че никой не се е катерил отгоре й. Щото със сигурност не бях върху мивката , а тоя, дето може да  се покатери беше на училище.  Смесителя или по -скоро джаджата му  за запушване вече си беше регулирана. Конзолата трябваше да бъде поставена  същата вечер.
, а тоя, дето може да  се покатери беше на училище.  Смесителя или по -скоро джаджата му  за запушване вече си беше регулирана. Конзолата трябваше да бъде поставена  същата вечер.

/ 55 - 58  кг, ако има някакво значение/. С облягане или подпиране. Нямам снимки от момента.  И добре, че не беше детето, че ми казаха за случаи от нарязване от мивки и пр.
 Затова съм и сигурна, че никой не се е катерил отгоре й. Щото със сигурност не бях върху мивката
 , а тоя, дето може да  се покатери беше на училище.  Смесителя или по -скоро джаджата му  за запушване вече си беше регулирана. Конзолата трябваше да бъде поставена  същата вечер.

То такива "майстори" навсякъде ги има, ма светът бил малък...
 То такива "майстори" навсякъде ги има, ма светът бил малък...