• 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
bleuetoile - специалист
пон юли 18, 2022 9:29 pmLutchezar написа:
От телефона обаче можеш да смениш мобилния изглед на страницата с нормален, и после става активна опцията.
Този път се получи смяната на версията от компютъра. Благодаря за помощта!

Ще проверя за тази боя за басейни, в топливо АД ми казаха, че плочки бил единственият начин да водоизолират балкончетата, освен хидроизолация и замазка, която ставала грапава и като цимент, а имам цветя на тези балкончета и се праши много, ще стане мърляво. Другото, което предложиха било да направя платна с водна гума, което обаче ставало меко и като гумирано и от стол или саксия щяло да се развали и то. Мислех да мацна силикон по пукнатините, но те са много и няма да е смислено си мисля.

Разбрах, не съм симпатична по някаква причина на майсторите, с които се срещам... Предстои да осъзная каква е причината.
Дали мога или не да получавам лс, също ще опитам сега в старата версия да разучавам. Благодаря ви.
Lutchezar - майстор
Силикона не е за там. Имаш много за четене. Ползвай търсачката на форума, ползвай и Гугъл.
chapara - майстор
пон юли 18, 2022 8:16 pmbleuetoile написа:
пон юли 18, 2022 8:11 pmchapara написа:
Почти ми се изясни картинката. Разбрах защо ти дават и цени за отказване :roll:

Извинявам се, но би ли превел като за неуки? :?:
О, аз не съм преводач, изготвям математически матрици😎 Правя и аматьорски психоанализ, за спорта.

viewtopic.php?f=45&t=68460
bleuetoile - специалист
Разбирам. Това е някакъв специфичен начин да пратиш някого, който нещо си там, да прави кекс самостоятелно?

Не разбрах с какво съм те провокирала натам, но добре. Бъдете здрави.
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

Тема "Отлепени плочки" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: