пон юли 18, 2022 2:12 pmLutchezar написа:Много благодаря. Обаче в мобилната версия не ме пусна да превключвам изобщо на никъде, плюс това толкова попъпи на все клик, че е някакъв ужас, като в някой заразен сайт е. Ще гледам да пиша от компютъра, тук адблокера май ги намества тези нахалници, версии се превключват и прочие. Просто от много обикаляне гледам да не пипам компове, все с работа го асоциирам, а нали сега съм пишман майсторка, а още не съм наредила/изхвърлила/почистила какво ли не.нед юли 17, 2022 11:11 pmbleuetoile написа:Има превключване на дизайна на форума, нов и стар, има мобилна версия и нормална. Зависи дали си от мобилно устройство или от компютър.
Направих снимки, но не намирам от къде се прикачат файлове тук. Също, не намирам опция как да си вляза в темите, в които съм писала и има нови отговори.
Изобщо съм пишман кандидат майсторка, но ще видим до къде ще я докарам.
Та идеята е че под мнението има прикачване на файл, има и вмъкване във мнението.
Ако имаш проблеми с размера на снимките, най-лесното е да ги изпратиш някому през месинджър, той ги свива, ще си свалиш изпратените снимки като нови с намалена големина.
Гледах ви темата с градините, искрено завидях. А аз с един апартамент не мога да го избутам. Контактите с майстори са ужасно уморителни, не знам какъв е правилният начин за разговор с тях, как се пазари човек и т.н. До сега все мъжете са ги нареждали майсторите, и аз се чувствам много безсилна пред такива. Особено двата модела плочкаджии, с които говорих ми скриха шапката от всякъде. Първите ми обясниха и че съм неграмотна, защото не се казва водоизолация, а хидро изолация??? Аз опитах да кажа, че хидро значи водо, все едно. Мъдри хора...
На плочките от снимката им избегала геометрията, а на мАстора фугата.Защото точно там са лепени под разни наклони, специално и нарочно. Фугите ясно, че са натрошени.
Отстрани нещата изглеждат лесни.
Така като чета ако под плочките има хидроизолация привиквай към скърцането и пукането.
Хидроизолация има, и до тия 4 плочки не стига никаква вода, освен ако ги мия специално. Все пак си мисля, понеже и аз обичам да чупя, да си купя една кутия плочки от същите и да тренирам малко. Имам си и флекс?? С който ми казаха едни стъклари да не пипам, че ще си отрежа някоя ръка?? Но заедно с огромният майстор може да почупим заедно...