• 1
  • 2
Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
jewel - напреднал
тази баняяяяяяяяяя..мн нерви с нея.сега говорих с майстора за аспиратора в банята.и нищо не разбрах-затова искам мнението ви.коминът или отдушникът,не съм сиг как се казва и каква е разликата :? -общият на кооперацията-минава и през банята..какъв аспиратор да изберем,така,че да не душим манджите на комшиите :-D искаме да е свързан с ел мрежата,така,че да започва работа с включване на осветлението в банята :?: моля ви помагайте със съвети,критики и каквото можете друго :)
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Ми като почнеш от най-обичаен вентилатор за баня........ в магазините за осветителни тела е фрашкано с такива. Мощност, диаметър, дизайн...... и както си му вържете включването.
jewel - напреднал
n_a ,мерси за отговора :) а на какво мнение си за тези с клапа-удачен вариант ли са?в практикер имаше такива за към 40-50 лв някъде.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Повечето са си с клапи. И извън Изложбената Зала са по 15-25лв.
jewel - напреднал
благодаря ти :) ще видя утре какъв ще го намеря :roll:
Антония - специалист
Ще ти препоръчам вентилатор Cata X-Mart Matic, който се самозатваря, когато e изключил, а има и датчик за влага и работи докато помещението не изсъхне напълно. Взехме го от Рока България, макар че вносител е Протек. Перфектен е.
jewel - напреднал
Тони,тея са леко скъпи предполагам-не можах да ги видя в сайта-нещо не ми се отваря:? малко ни намаляха финансите с този ремонт :sad:..днес разглеждах какви ли не аспиратори и се спрях на някакви от бриколаж за 30-35лв,с 3год гаранция.пак имат клапа и филтри.предлагат се с форма на правоъгълник и овални.дано да вършат работа :)
Антония - специалист
Да, по-скъп е, мисля, че беше 190 лева. Ама е като прахосмукачка! Не съм виждала друг толкова мощен и добре работещ вентилатор, честна дума. Освен това датчикът за влага е много-много добро решение. Гарантира, че няма да се задържа влага в банята и съответно няма да има мухъл и прочие гадости.
dbelev - специалист
Антония, сподели моля те къде е магазина.
Решил съм, пералнята да е в банята и ще ми трябва по-мощен вентилатор. Макар, че цена 190лв. е ... стряскаща :roll: . Ако от твоите търсения се сетиш за алтернативни предложения ... :?:
Антония - специалист
Вентилаторът се внася само по поръчка, уви, няма го наличен в нито един магазин. Аз го поръчах през най-близкия магазин на Рока България, на 50 метра от нас е, ако не беше така -- щях да говоря направо с Протех, един приятел си го купи директно от тях. За съжаление, тъпият им сайт не работи в момента, но пък имам един строителен тефтер, в който със сигурност съм записала адреса и телефоните им. Довечера ще проверя и ще споделя :)

Бях намерила още един вариант на вентилатор с датчик за влага, италиански май. Обаче на снимките изглежда доста зле (бяла пластмаса, докато Ката са инокс), а магазинът, където го продават, беше в Надежда/стадион Локомотив... Просто нямаше как да се вдигна и да ходя да го търся там. Ще питам мъж ми къде беше точно и на каква цена беше и ще ти дам координатите.

А преди малко пуснах търсене за такъв евентилатор и видях, че и Микимак предлагат някакъв вариант на доста по-приличната цена от 60 лева.
  • 1
  • 2

Тема "аспиратор - какъв" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: