тази баняяяяяяяяяя..мн нерви с нея.сега говорих с майстора за аспиратора в банята.и нищо не разбрах-затова искам мнението ви.коминът или отдушникът,не съм сиг как се казва и каква е разликата
-общият на кооперацията-минава и през банята..какъв аспиратор да изберем,така,че да не душим манджите на комшиите
искаме да е свързан с ел мрежата,така,че да започва работа с включване на осветлението в банята
моля ви помагайте със съвети,критики и каквото можете друго 
- 1
- 2
Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
jewel
- напреднал
15 мнения в "аспиратор - какъв"
Ми като почнеш от най-обичаен вентилатор за баня........ в магазините за осветителни тела е фрашкано с такива. Мощност, диаметър, дизайн...... и както си му вържете включването.
Повечето са си с клапи. И извън Изложбената Зала са по 15-25лв.
Антония
- специалист
Ще ти препоръчам вентилатор Cata X-Mart Matic, който се самозатваря, когато e изключил, а има и датчик за влага и работи докато помещението не изсъхне напълно. Взехме го от Рока България, макар че вносител е Протек. Перфектен е.
jewel
- напреднал
Тони,тея са леко скъпи предполагам-не можах да ги видя в сайта-нещо не ми се отваря:? малко ни намаляха финансите с този ремонт
..днес разглеждах какви ли не аспиратори и се спрях на някакви от бриколаж за 30-35лв,с 3год гаранция.пак имат клапа и филтри.предлагат се с форма на правоъгълник и овални.дано да вършат работа 
Антония
- специалист
Да, по-скъп е, мисля, че беше 190 лева. Ама е като прахосмукачка! Не съм виждала друг толкова мощен и добре работещ вентилатор, честна дума. Освен това датчикът за влага е много-много добро решение. Гарантира, че няма да се задържа влага в банята и съответно няма да има мухъл и прочие гадости.
Антония
- специалист
Вентилаторът се внася само по поръчка, уви, няма го наличен в нито един магазин. Аз го поръчах през най-близкия магазин на Рока България, на 50 метра от нас е, ако не беше така -- щях да говоря направо с Протех, един приятел си го купи директно от тях. За съжаление, тъпият им сайт не работи в момента, но пък имам един строителен тефтер, в който със сигурност съм записала адреса и телефоните им. Довечера ще проверя и ще споделя 
Бях намерила още един вариант на вентилатор с датчик за влага, италиански май. Обаче на снимките изглежда доста зле (бяла пластмаса, докато Ката са инокс), а магазинът, където го продават, беше в Надежда/стадион Локомотив... Просто нямаше как да се вдигна и да ходя да го търся там. Ще питам мъж ми къде беше точно и на каква цена беше и ще ти дам координатите.
А преди малко пуснах търсене за такъв евентилатор и видях, че и Микимак предлагат някакъв вариант на доста по-приличната цена от 60 лева.
Бях намерила още един вариант на вентилатор с датчик за влага, италиански май. Обаче на снимките изглежда доста зле (бяла пластмаса, докато Ката са инокс), а магазинът, където го продават, беше в Надежда/стадион Локомотив... Просто нямаше как да се вдигна и да ходя да го търся там. Ще питам мъж ми къде беше точно и на каква цена беше и ще ти дам координатите.
А преди малко пуснах търсене за такъв евентилатор и видях, че и Микимак предлагат някакъв вариант на доста по-приличната цена от 60 лева.
- 1
- 2
Тема "аспиратор - какъв" | Включи се в дискусията:
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook:
Имаш нужда от подходящ професионалист за дома?
- Преустройство, ремонт и реновиране
- ↳ Вашите ремонти
- ↳ Кухня
- ↳ Баня
- ↳ Дневна
- ↳ Спалня
- ↳ Детска
- ↳ Градина
- ↳ Коридор
- ↳ Тераса и балкон
- Направи сам
- ↳ Направи сам
- ↳ Ремонтирай сам
- ↳ Къде е по-евтино?
- ↳ Дърводелство
- ↳ Ел. инструменти
- ↳ Металообработване
- ↳ Конкурс "Направи сам 2012"
- Строителство
- ↳ Всичко за вилата
- ↳ Къщи
- ↳ Саниране
- ↳ Хидроизолация
- ↳ Пасивни и нискоенергийни сгради
- Сухо строителство
- ↳ Окачени тавани
- ↳ Преградни стени и предстенни обшивки
- ↳ Сухи и повдигнати подове
- ↳ Декоративни елементи - колони, трегери, сводове и др.
- ↳ Всичко за гипскартона и гипсфазера
- Въпроси и Отговори
- ↳ Полезни съвети
- ↳ Автомобили
- ↳ Партньори
- ↳ Боядисване и Декориране
- ↳ Вентилация, климатици и термопомпи
- ↳ Водоснабдяване и канализация.
- ↳ Всичко за ремонта
- ↳ Електротехника
- ↳ Отопление
- ↳ Газификация
- ↳ Електроника и Схеми
- ↳ Газобетон
- ↳ От всичко по малко
- ↳ Компютри и периферия
- ↳ Уеб дизайн, PHP, MySQL, JavaScript, HTML..
- ↳ Мобилни устройства, GSM-и
- ↳ Нека се запознаем
- ↳ Recycle Bin
- Статии
- ↳ Практични решения
- ↳ Качване на снимки
- ↳ Какви статии искате?
- ↳ Готварство, туршии и зимнина
- ↳ Отмора и шеги
- ↳ От нищо нещо
- ↳ Не е за вярване
- ↳ Литература