Здравейте.От доста време следя форума но до сега не намирах смелост да пиша дори и понякога да имах нужда от съвет.Ще се опитам да ви обясня за какво става въпрос.Моля ви ,не бъдете много критични ако не обяснявам както трябва,но не съм наясно.Та ...Правя ремонт на банята.Почти е готов, но не напълно.Ще се опитам да кача снимки за да видите сами.Първият ми въпрос е за тавана.Как да го направя.Върти ми се нещо като окачен таван с лунички на него но незнам.Вторият ми въпрос е /ще видите на снимката.Между тоалетната чиния и мястото на душа искам да сложа някаква преграда /по възможност от стъкло/Проблема е ,че незнам нито от къде ,нито как.А и как да я закрепя.Там дето се предполага ,че трябва да се закачи е нестабилно.Тоест трябва да се закрепи на стеничката която дефакто е комин ,а и има много пълнеж под плочките,и затова мисля ,че няма да е стабилно..Третият и последен въпрос е :Искам да си сложа нещо като шкаф точно под бойлера.Но да е без гръб.Някой знае ли къде могат да ми направят такова шкафче.
Ако нещо не съм обяснила като хората моля питайте.
Надявам се ,че ще ми помогнете...за което благодаря предварително.
А забравих.Незнам дали е важно но пода ми е 8 квадрата ,а стените 16.Наложи се да обърна две от снимките,дано се ориентирате..ако не ще снимам пак.
Ако нещо не съм обяснила като хората моля питайте.
Надявам се ,че ще ми помогнете...за което благодаря предварително.
А забравих.Незнам дали е важно но пода ми е 8 квадрата ,а стените 16.Наложи се да обърна две от снимките,дано се ориентирате..ако не ще снимам пак.
Прикачен файл
P1050077.JPG (45.97 KиБ) Видяна 4689 пъти
Прикачен файл
P1050079.JPG (43.35 KиБ) Видяна 4689 пъти
Прикачен файл
P1050080.JPG (37.66 KиБ) Видяна 4689 пъти
Прикачен файл
P1050078.JPG (36.73 KиБ) Видяна 4689 пъти
Прикачен файл
P1050082.JPG (31.43 KиБ) Видяна 4689 пъти