Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.

харесва ли ви тавана ?

10%
не , отвратително е мразя гипс картон , завъжда всякакви йоркипета
5
37%
да
18
10%
горе долу , но повече горе
5
6%
не разбирам от популацията на мигриращите пингвини
3
14%
след още 5 ракии да
7
8%
по-готино щеше да е с венецианска мазилка
4
14%
ще помисля 3 дни, и тогава ще отговоря
7

Общо гласове: 49

$64EN - специалист
първа ръка шпакла
Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

втора

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

мазилка

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

бойлера

Изображение

Изображение
Последна промяна от $64EN на нед дек 07, 2008 10:39 pm, променено общо 1 път.
Pooh - майстор
Мммдаааа ... хубава баня ... скъпа ... ама само на мен ли така ми се струва или е шпаклована с нещо различно от "зелен" Унифлот? Защото ако е така се минира целият таван, а това не е добре на фона на цялата баня. Не искам да звучи като заяждане - просто изказвам мнение, иначе е оригинално решение ;)
srceko74 - специалист
Банята е стахотна,мифката съшто,Аз от 2-е години си патя от стъклена мивка.няма измиване от варовик или всеки ден полиране :(
Master_Kenobi - V.I.P.
Pooh написа:
Не искам да звучи като заяждане - просто изказвам мнение, иначе е оригинално решение ;)
Аз пък искам моят пост да звучи като заяждане и за това Ше питам:

И кво?! :-D :oops: :x Що пусна тая тема? Аман от темички за некви грозни бани... и стаички. Търсачката на Форума се зори от такива глупави теми. :(
Не стига, че банята е грозна, ами май се и гордееш с нея. Няма проблем. Хвърлил си много труд, предполагам... Ама защо специална тема за тая грозотия... :?

Ако си толко печен, да беше поне си оразмерил снимките, че да не ебават Форума! :sad:

И що, все пак, пусна тая тема?! Нещо въпроси ли имаш или проблеми! :? Тук е НАПРАВИ САМ, не знаеш ли?
Ако искаш да се поФалиш или набереш клиентела - темата е друга! Има такава! :cool:

И ако си пич, наистина ще си намалиш размера на снимките, щото тука си има норми и не съм длъжен да шаря по монитора, за да видя кво са писали колегите!
Пък, ако не ги намалиш, значи си поредното "майсторче", дето само от мистрии разбира.
Сори! :sad:
$64EN - специалист
супер е
Мммдаааа ... хубава баня ... скъпа ... ама само на мен ли така ми се струва или е шпаклована с нещо различно от "зелен" Унифлот? Защото ако е така се минира целият таван, а това не е добре на фона на цялата баня. Не искам да звучи като заяждане - просто изказвам мнение, иначе е оригинално решение ;)

радвам се че ви харесва :roll:

да не е шпакловано с зелен унифлот . шпакловано е с шпакловка за термоизолации с моно влакна на циментова основа
Аз пък искам моят пост да звучи като заяждане
здравей и на теб . нали не очакваш сега и аз да ти отвърна на заяждането? защото ще те разочаровам....
Не стига, че банята е грозна, ами май се и гордееш с нея
аз съм правил само тавана , и ми харесва . давами кеф като го видя , зареждаме . ти не се ли кефиш на нещата , които правиш?
Хвърлил си много труд, предполагам за тая грозотия
е много много , колко да е много 4 дена с мазилката много ли ти се виждат за тая грозотия ?

И що, все пак, пусна тая тема?!!
вече мислех че няма да попиташ :)

тази тема я пускам в знак на благодарност към всички , които са ми помагали и благодарение на тях съм стигнал до тук : мастерадмина , леонардо , пе6о , радораев , тани , такезо и много други . благодаря ви момчета . без вас нямаше да се справя :prayer: :respekt: .
исках да им покажа и аз едно таванче
Нещо въпроси ли имаш или проблеми!
теми само когато имам въпрос или проблем ли може да пускам ?
Тук е НАПРАВИ САМ, не знаеш ли?
това съм го направил сам , благодарение И на НАПРАВИ САМ
Ако искаш да набереш клиентела...
за сега имам достатъчно работа . ако нещо я закърша ще ти пиша
И ако си пич, наистина ще си намалиш размера на снимките , щото тука си има норми
снимките съм ги намалял една по една точно по нормите на този форум
Пък, ако не ги намалиш, значи си поредното "майсторче", дето само от мистрии разбира.
хванаме :roll:

Сори!
няма за какво не се притеснявай
Последна промяна от $64EN на пон май 04, 2009 3:06 am, променено общо 2 пъти.
sasooooooooo - "специалист"
Прави впечатление, че бойлера е плътно до стената, което прави подвързването му към ел.мрежата почти невъзможно.
Драсканата мазилка нали е водо-непропусклива? :? Не би трябвало да има проблем с влагата.
И в крайна сметка няма нищо лошо човек да се похвали с труда си...
tassel - специалист
Да наистина, трябвало е вземеш бойлер с лява ел. част. И защо си сложил PPR тръби, а не меки връзки? :?
rulom - модератор
Абе мислех да не спамя, ама не е голям проблема с ел. подвръзването.
Купона ще е когато изгори нагревателя и ще трябва да се отрежат и тръбите за да се свали бойлера :-D
И за не се получи баш спам ще спомена тавана:Таван като таван, както вече някой по горе сподели.По принцип всяка баня си е различна и уникална по своему.Няма повтарящи се.
И един въпрос за тавана: С тия чупки да не сте скрили тръбите за мръсната вода на горната баня?
$64EN - специалист
sasooooooooo написа:
Прави впечатление, че бойлера е плътно до стената, което прави подвързването му към ел.мрежата почти невъзможно.
Драсканата мазилка нали е водо-непропусклива? :? Не би трябвало да има проблем с влагата.
И в крайна сметка няма нищо лошо човек да се похвали с труда си...
бойлера е на малко отстояние от стената и това малко затруднява обслужването му наистина , но става.
а мазилката и тя е за външни изолации => става и за баня
... защо си сложил PPR тръби, а не меки връзки?

защото не обичам меки връзки :)
дори и казанчето го свързах тъка

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение
Купона ще е когато изгори нагревателя и ще трябва да се отрежат и тръбите за да се свали бойлера

защо трябва да изгаря? и да изгори ще си се срежат тръбите и ще се свърже на ново
И един въпрос за тавана: С тия чупки да не сте скрили тръбите за мръсната вода на горната баня
нищо не сме крили освен старият таван

Тема "таван от гипс картон в една баня" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: