Последна промяна от $64EN на нед дек 07, 2008 10:39 pm, променено общо 1 път.

Pooh написа: Не искам да звучи като заяждане - просто изказвам мнение, иначе е оригинално решение ;)Аз пък искам моят пост да звучи като заяждане и за това Ше питам:
супер е
Мммдаааа ... хубава баня ... скъпа ... ама само на мен ли така ми се струва или е шпаклована с нещо различно от "зелен" Унифлот? Защото ако е така се минира целият таван, а това не е добре на фона на цялата баня. Не искам да звучи като заяждане - просто изказвам мнение, иначе е оригинално решение ;)
Аз пък искам моят пост да звучи като заяжданездравей и на теб . нали не очакваш сега и аз да ти отвърна на заяждането? защото ще те разочаровам....
Не стига, че банята е грозна, ами май се и гордееш с неяаз съм правил само тавана , и ми харесва . давами кеф като го видя , зареждаме . ти не се ли кефиш на нещата , които правиш?
Хвърлил си много труд, предполагам за тая грозотияе много много , колко да е много 4 дена с мазилката много ли ти се виждат за тая грозотия ?
И що, все пак, пусна тая тема?!!вече мислех че няма да попиташ
Нещо въпроси ли имаш или проблеми!теми само когато имам въпрос или проблем ли може да пускам ?
Тук е НАПРАВИ САМ, не знаеш ли?това съм го направил сам , благодарение И на НАПРАВИ САМ
Ако искаш да набереш клиентела...за сега имам достатъчно работа . ако нещо я закърша ще ти пиша
И ако си пич, наистина ще си намалиш размера на снимките , щото тука си има нормиснимките съм ги намалял една по една точно по нормите на този форум
Пък, ако не ги намалиш, значи си поредното "майсторче", дето само от мистрии разбира.хванаме
Сори!няма за какво не се притеснявай
sasooooooooo написа:Прави впечатление, че бойлера е плътно до стената, което прави подвързването му към ел.мрежата почти невъзможно.бойлера е на малко отстояние от стената и това малко затруднява обслужването му наистина , но става.
Драсканата мазилка нали е водо-непропусклива?Не би трябвало да има проблем с влагата.
И в крайна сметка няма нищо лошо човек да се похвали с труда си...
... защо си сложил PPR тръби, а не меки връзки?
Купона ще е когато изгори нагревателя и ще трябва да се отрежат и тръбите за да се свали бойлера
И един въпрос за тавана: С тия чупки да не сте скрили тръбите за мръсната вода на горната банянищо не сме крили освен старият таван
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: