Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
Здравейте ! :) Вече си имаме нова баня , но не ми харесват поставените вътрешни и външни пластмасови ъгли . Намирам ,че са малко по-светли и се открояват . Въпросът ми е следния : Могат ли ъглите да бъдат премахнати и по някакъв начин , а след това да се фугира ? Моля , ако някой има отговор за мен да ми пише докато все още имаме майстори и довършителни работи по банята . Благодаря ! :)
masterval - майстор
Разгледай профилите на парчета от ъглите. Дори някой се навие внимателно да ги изреже, резултатът няма да ти хареса.
masterval написа:
Разгледай профилите на парчета от ъглите. Дори някой се навие внимателно да ги изреже, резултатът няма да ти хареса.

А пробвал ли е някой да ги изреже ?
masterval - майстор
Явно много те дразнят :?
Веднъж съм монтирал алуминиев ъгъл на вече направен от плочки външен ъгъл - голям плахоляк, но стана :wink:
masterval написа:
Веднъж съм монтирал алуминиев ъгъл на вече направен от плочки външен ъгъл - голям плахоляк, но стана :wink:
повече ме дразнят вътрешните :sad: макар ,че са в цвета на светлия тон на плочките :sad: . На тъмния фон се открояват .... вижда се ,че ще трябва да свикна :)
Matchless - специалист
mila написа:
masterval написа:
повече ме дразнят вътрешните :sad: макар ,че са в цвета на светлия тон на плочките :sad: . На тъмния фон се открояват .... вижда се ,че ще трябва да свикна :)
И мен ме дразнят, на всичкото отгоре пластмасовите с шарки се влияят от препаратите за миене, просто цвета се измива - ужас!
Видях една баня в която външните ръбове са си от плочки но при снадката са изпилени (не можах да се сетя за по точен израз) под 45 градуса. Много ми хареса, но дали всеки майстор би го направил.
mila написа:
masterval написа:
Разгледах профила на вътрешните ... мисля да опитам да ги изрежа с макетно ножче и после да фугирам. Само ме притеснява ,че вече е фугирано и трябва вероятно първо да изстържа фугата около ъглите. Считате ли, че няма да се получи ?
plumber - специалист
Да.По добре свикни.Варианта е да сваляш плочки ако толкова те дразни,и доста майстори режат вече плочките под 45 градуса за да не слагат лайсни.Викаш някой да ти го направи.Иначе ще стане адски грозо,според мен.
При тези обстоятелства помагайте за майстор от Шумен :) GSM 0898418586

Тема "Моля за съвет по въпрос за вътрешни и външни ъгли в баня" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: