Здравейте !   Вече си имаме нова баня , но не ми харесват поставените вътрешни и външни пластмасови  ъгли . Намирам ,че са малко по-светли и се открояват .  Въпросът ми е следния : Могат ли ъглите да бъдат премахнати и по някакъв начин , а след това да се фугира  ? Моля , ако някой има отговор за мен да ми пише докато все още имаме майстори и довършителни работи по банята . Благодаря !
  Вече си имаме нова баня , но не ми харесват поставените вътрешни и външни пластмасови  ъгли . Намирам ,че са малко по-светли и се открояват .  Въпросът ми е следния : Могат ли ъглите да бъдат премахнати и по някакъв начин , а след това да се фугира  ? Моля , ако някой има отговор за мен да ми пише докато все още имаме майстори и довършителни работи по банята . Благодаря ! 

Вече си имаме нова баня , но не ми харесват поставените вътрешни и външни пластмасови  ъгли . Намирам ,че са малко по-светли и се открояват .  Въпросът ми е следния : Могат ли ъглите да бъдат премахнати и по някакъв начин , а след това да се фугира  ? Моля , ако някой има отговор за мен да ми пише докато все още имаме майстори и довършителни работи по банята . Благодаря !

макар ,че са в цвета на светлия тон на плочките
  макар ,че са в цвета на светлия тон на плочките