Естествено щом ти се живее сега - живей! Няма да ходиш по заведения като станеш на 60 я ? Просто при мен се случи така, че в един момент реших, че съм се находил, още няколко години си походих и се донаслаждавах на свободата докато не попаднах на точната и се предадох без бой. Не съжалявам, макар и понякога да ми липсва ергенския живот. Сега се отдавам на други удоволствия: майсторене, игри с детето.......ровичкане по майсторски форуми. Всяко нещо с времето си. По добре изчакай още малко, за да не те гложди, че е можело още да походиш по кръчми и барове и да си развалиш семейството. [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=XnvFzSylUZA[/youtube]
VLADO66 написа:Добре дошъл и от мен!Предупреждавам те че форума е като краста и ще ти остава все по-малко свободно време да търсиш точната. Да не се окаже в един момент че трябва да заредиш бренеке пък каквото падне от ятотоАбсолютно си прав че е като краста,![]()

colyo написа:Естествено щом ти се живее сега - живей! Няма да ходиш по заведения като станеш на 60 я ? Просто при мен се случи така, че в един момент реших, че съм се находил, още няколко години си походих и се донаслаждавах на свободата докато не попаднах на точната и се предадох без бой. Не съжалявам, макар и понякога да ми липсва ергенския живот. Сега се отдавам на други удоволствия: майсторене, игри с детето.......ровичкане по майсторски форуми. Всяко нещо с времето си. По добре изчакай още малко, за да не те гложди, че е можело още да походиш по кръчми и барове и да си развалиш семейството. [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=XnvFzSylUZA[/youtube]Ще се съглася с теб колега - по добре човек да се находи, и когато усети че вече се е уморил от купони и флиртове тогава да прибегне към брака, защото това си е доста отговорно нещо. Ти поне споделяш че го знаеш от опит! Не се и съмнявам че ти липсва ергенския живот

А между другото по времето на комунизма през 80-те години имаше един дебел вестник с много страници със същото заглавие "НАПРАВИ СИ САМ" и пак вътре имаше схеми. Сайта и форума да не би да са новата модерна електронна версия на този вестник т.е. продължението, или нищо общо няма ?