Тук всеки може да качи собствени снимки и да представи себе си пред общонстта.
colyo - специалист
Естествено щом ти се живее сега - живей! Няма да ходиш по заведения като станеш на 60 я ? Просто при мен се случи така, че в един момент реших, че съм се находил, още няколко години си походих и се донаслаждавах на свободата докато не попаднах на точната и се предадох без бой. Не съжалявам, макар и понякога да ми липсва ергенския живот. Сега се отдавам на други удоволствия: майсторене, игри с детето.......ровичкане по майсторски форуми. Всяко нещо с времето си. По добре изчакай още малко, за да не те гложди, че е можело още да походиш по кръчми и барове и да си развалиш семейството. [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=XnvFzSylUZA[/youtube]
Linux-Code - специалист
VLADO66 написа:
Добре дошъл и от мен!Предупреждавам те че форума е като краста и ще ти остава все по-малко свободно време да търсиш точната. Да не се окаже в един момент че трябва да заредиш бренеке пък каквото падне от ятото :-D :partyman:
Абсолютно си прав че е като краста, :-D защото го чета повече от година, но все като гост ( малко инкогнито ) просто все не ми остава време да прегледам по подробно темите, и но накрая реших да се регистрирам и да науча нещо полезно. Друго е човек като се регистрира и попита някои неща, само с четене не е достатъчно, понякога иска дискусия и повече обсъждане.
colyo написа:
Естествено щом ти се живее сега - живей! Няма да ходиш по заведения като станеш на 60 я ? Просто при мен се случи така, че в един момент реших, че съм се находил, още няколко години си походих и се донаслаждавах на свободата докато не попаднах на точната и се предадох без бой. Не съжалявам, макар и понякога да ми липсва ергенския живот. Сега се отдавам на други удоволствия: майсторене, игри с детето.......ровичкане по майсторски форуми. Всяко нещо с времето си. По добре изчакай още малко, за да не те гложди, че е можело още да походиш по кръчми и барове и да си развалиш семейството. [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=XnvFzSylUZA[/youtube]
Ще се съглася с теб колега - по добре човек да се находи, и когато усети че вече се е уморил от купони и флиртове тогава да прибегне към брака, защото това си е доста отговорно нещо. Ти поне споделяш че го знаеш от опит! Не се и съмнявам че ти липсва ергенския живот :wink: напълно нормално е. :) И аз казвам така - когато му дойде времето тогава. Вече не правя планове. Преди правех планове за сватба, дори бяхме се сватосали с бившата ми ( само на думи ) живяхме 7 години на семейни начала, но не се оженихме защото тя не искаше, не искала да се закрепостява на двадесет и няколко години, и накрая момата забегна с един заможен, който имал къща и ресторант на морето, две коли X-5-ца и S-класа, и 3 броя тристайни апартамента, а аз съм имал само един двустаен и карам един стар раздрънкан очукан джип, и копам на заплата от 700 гроша - цитирам думите и от преди 3 години. Е да - той е големец, богопомазаник със собствен бизнес, а аз от работещите будали мъчещи се да оцелеят. Е пуснах я на свобода момата като иска да отива, поне се разделихме без скандали и караници, просто се разбрахме. Преди нея имах и други с които живях на семейни начала, но не струват. Все търсят заможни момчета, не си падат по копащи на заплата от няколко стотин гроша. След няколко несполучливи дълги връзки просто ми писна и дори съжалавям за изгубеното време, и всичко което дадох от себе си, но без да се оцени. За това сега почивка от дългите връзки изпълнени със сърцераздирателни драми, и ще обърна внимание на себе си. :wink: Е всяко зло за добро.

А между другото по времето на комунизма през 80-те години имаше един дебел вестник с много страници със същото заглавие "НАПРАВИ СИ САМ" и пак вътре имаше схеми. Сайта и форума да не би да са новата модерна електронна версия на този вестник т.е. продължението, или нищо общо няма ?
Chefo77 - майстор
Аз пък си мисля, че на всяко нещо му идва времето за правилното решение. С моята съпруга решението дойде за секунди ... просто ми хрумна и бях абсолютно убеден, че го искам. Оказа се едно от най-правилните в живота ми.
Защото е съвършена ... не като визия, не като характер, не като изисквания ... а защото е всичко заедно. Интелигентна, прекрасна домакиня, прекрасна майка, прекрасна съпруга ( :wink: ) ... това не е подреждане по важност, разбира се
Преди нея съм бил с по-красиви, с по-добри в леглото (ееех, спомени), с по-оправни, с по-успели към даден момент ... но никоя не е била като нея! И след известно време заедно просто реших, че ТЯ е човека.
Искрено се надявам да намериш ТВОЯТА и да усетиш коя е. Иначе си прав - светът е пълен с курви и за пари, и за отношение .. Имах една, с която се държах като принцеса, за разлика от бившия и, който я тормозел, биел ... и въпреки всичко ми сложи рога с него ... Яд ме е, че не се възползвах от приятелката и въпреки интереса и към мен, единственото нещо, за което съжалявам в живота си :lol: Такъв е живота :)
Ще Я намериш. Имаш още време. Само без действия от отчаяние!
stiv1961 - майстор
Награбихме човека още от прощапулника във форума :) Linux-Code, извинявай, човек, просто всичко е на шега, ти искаше да се запознаем а ние се увлякохме в размисли за семейни и ергени. Ако не си гледал ,, Женени с деца" гледай го- мислиш ли, че му е лесно на Ал Бънди :-D
Linux-Code - специалист
Chefo77 написа:
Аз пък си мисля, че на всяко нещо му идва времето за правилното решение. С моята съпруга решението дойде за секунди ... просто ми хрумна и бях абсолютно убеден, че го искам. Оказа се едно от най-правилните в живота ми.
Защото е съвършена ... не като визия, не като характер, не като изисквания ... а защото е всичко заедно. Интелигентна, прекрасна домакиня, прекрасна майка, прекрасна съпруга ( :wink: ) ... това не е подреждане по важност, разбира се
Преди нея съм бил с по-красиви, с по-добри в леглото (ееех, спомени), с по-оправни, с по-успели към даден момент ... но никоя не е била като нея! И след известно време заедно просто реших, че ТЯ е човека.
Искрено се надявам да намериш ТВОЯТА и да усетиш коя е. Иначе си прав - светът е пълен с курви и за пари, и за отношение .. Имах една, с която се държах като принцеса, за разлика от бившия и, който я тормозел, биел ... и въпреки всичко ми сложи рога с него ... Яд ме е, че не се възползвах от приятелката и въпреки интереса и към мен, единственото нещо, за което съжалявам в живота си :lol: Такъв е живота :)
Ще Я намериш. Имаш още време. Само без действия от отчаяние!
Пожелавам ти всичко най хубаво с тази жена с която се допълвате като две в едно, което е доста важно в една връзка. :) Явно си улучил на правилната жена. Не съжалявай за това че не си успял да се възползваш от приятелката на бившата ти въпреки че ти се е натискала, по този начин си щял да паднеш на нейното ниво, а виждам че си интелигентен и образован човек и няма смисъл да се подценяваш. И аз съм имал възможност да се възползвам от приятелки на бивши гаджета, но не смея, гледам като съм с една жена да бъда с нея, в смисъл държа на човека до мен, а като усетя че ми кръшкат, най дипломатично се разделям без дразги, кавги и глупости - гледам да си пестя нервите че ще ми трябват. :) Между другото благодаря ти за топлите пожелания, дано се сбъднат. :)
stiv1961 написа:
Награбихме човека още от прощапулника във форума :) Linux-Code, извинявай, човек, просто всичко е на шега, ти искаше да се запознаем а ние се увлякохме в размисли за семейни и ергени. Ако не си гледал ,, Женени с деца" гледай го- мислиш ли, че му е лесно на Ал Бънди :-D
Няма проблем колега, знам че е на шега и нося на майтап :) То нали знаеш - при запознаването тръгват приказки за живота, кой какъв е и т.н. което е нормално да се стигне до подобни дискусии. :) Преди няколко години хвърлях бегъл поглед на този филм, до като работеше телевизора за фон в стаята, не че гледах филма, просто до като съм на компютъра съм поглеждал филма ей така, имам представа за какво става въпрос. :-D Иначе в момента от едно известно време почти нямам време за никаква телевизия, а и не пускам телевизор, всичко гледам от интерент - било филми, музика, новини, предимно от интернет черпя информация, телевизията нещо много взе да ме дразни с негативната информация ( т. н. информационен боклук ) с която ни заливат. :) От интернет поне селектирано черпя информация и по лесно се спи после :wink:
zmiori - специалист
Linux-Code Колега я ми тегли една виртуална че аз съм виновен за тия 2 страници откровенни глупости. Исках да се направя на духовит ама нещо се изврати. Само едно ще ти кажа ТИ си човека който ще реши кога, коя и колко. Не случаи никого а само собственото си вътрешно аз.
Успех.
Linux-Code - специалист
zmiori написа:
Linux-Code Колега я ми тегли една виртуална че аз съм виновен за тия 2 страници откровенни глупости. Исках да се направя на духовит ама нещо се изврати. Само едно ще ти кажа ТИ си човека който ще реши кога, коя и колко. Не случаи никого а само собственото си вътрешно аз.
Успех.
Това го болднах защото си напълно прав. :) Нищо не се е извратило колега, просто се получи една хубава тема като за начало, все пак тука раздела е да се представим кой какъв е :) Наздраве колега, макар и виртуално :prost: в момента съм на един червен пелин в тази снежна вечер. Наздраве на всички :prost:
8180 - майстор
Linux-Code,
Добре дошъл.
Почти никога не пиша в този раздел. Приеми го като специално изключение за специален, откровен колега.
Въпреки извиненията на колегите, смятам, че те споделиха верен успешен/неуспешен житейски опит, ЗАЩОТО усетиха, че нещо информационните източници ти куцат.
Да, ретроградно е да се твърди, че УМЕЛОТО ползване на И-нет не е достатъчно, но когато Мъжът и Жената са създадени НЕ Е имало Интернет, а човечеството е налице, благодарение на един достатъчно мил и уважителен порив, който през Мултимедия и 4G НЕ минава (нЕма драйвери), а което се намира там е жалка пародия, както във всяка медия днес.

Хрумвало ли ти е да поживееш 2 седм./месец БЕЗ Нет? Какво има там?
Или вече те е страх, че ще получиш някакво разстройство?
Подготви се, напъни се и опитай. Ей, така за себе си, а не за да споделиш на часа с полупознати Никове в Нета къде и с коя си бил.

Твоя си работа - не сме агенция за запознанства/сватби, но всяко нещо с времето си.
Кога му е времето, след което се появяват проблеми, дори в Нета пише (статистически).

Идеални жени НЕ съществуват, ЗАЩОТО няма идеални мъже и обратното, но ИЗУМИТЕЛНО много Полуидеални за Полуидеален мъж - със сигурност. Таргет му викат днес.

"Да се находиш" е личен избор, ограничен във времето, а не статистика.
Време ти е да се замислиш колко ти остава да мислиш, ако споделеното са мисли, а не поза/мода/душевна леност.

Естествено, нищо лично. Ако решиш, съобщи на лични да изтрия този пост. Копирай си го, обаче, предварително (някога, в бъдещето може и да ти е интересен).

Искрено желая Късмет!
Linux-Code - специалист
8180 написа:
Linux-Code,
Добре дошъл.
Почти никога не пиша в този раздел. Приеми го като специално изключение за специален, откровен колега.
Въпреки извиненията на колегите, смятам, че те споделиха верен успешен/неуспешен житейски опит, ЗАЩОТО усетиха, че нещо информационните източници ти куцат.
Да, ретроградно е да се твърди, че УМЕЛОТО ползване на И-нет не е достатъчно, но когато Мъжът и Жената са създадени НЕ Е имало Интернет, а човечеството е налице, благодарение на един достатъчно мил и уважителен порив, който през Мултимедия и 4G НЕ минава (нЕма драйвери), а което се намира там е жалка пародия, както във всяка медия днес.

Хрумвало ли ти е да поживееш 2 седм./месец БЕЗ Нет? Какво има там?
Или вече те е страх, че ще получиш някакво разстройство?
Подготви се, напъни се и опитай. Ей, така за себе си, а не за да споделиш на часа с полупознати Никове в Нета къде и с коя си бил.

Твоя си работа - не сме агенция за запознанства/сватби, но всяко нещо с времето си.
Кога му е времето, след което се появяват проблеми, дори в Нета пише (статистически).

Идеални жени НЕ съществуват, ЗАЩОТО няма идеални мъже и обратното, но ИЗУМИТЕЛНО много Полуидеални за Полуидеален мъж - със сигурност. Таргет му викат днес.

"Да се находиш" е личен избор, ограничен във времето, а не статистика.
Време ти е да се замислиш колко ти остава да мислиш, ако споделеното са мисли, а не поза/мода/душевна леност.

Естествено, нищо лично. Ако решиш, съобщи на лични да изтрия този пост. Копирай си го, обаче, предварително (някога, в бъдещето може и да ти е интересен).

Искрено желая Късмет!
Все пак благодаря за изчерпателния пост. 2 седмици без интернет ??? Ти ще ме докараш до финансов фалит бе човек! Как да ти го обясня по просто - работата ми е такава, аз съм IT-специалист, и за разлика от теб аз ползвам интернет не за развлечения, а за работа !!! Цялата ми комуникация с колеги от моя бранш е там! Евтино, бързо и удобно. Няма връщане назад, интернета ще продължава да се развива все повече и повече, в момента времената са други и стандарта е такъв. Аз ако 3 дни съм без интернет, изоставам в работата си. Всъщност ние от IT-сферата сме "странни" хора за вас които никога не можете да ни разберете. С това си вадим хляба. Накарай един музикант който музиката му вади хляба, и го поддържа духовно да е 2 седмици без инструмента си - този човек душевно ще умре! Или един художник, творец - все тая. Ние програмистите сме творци, за нас няма почивка. Освен че с програмирането си вадим хляба, това ни доставя удоволствие както на всеки творец занимаващ се с изкуство. С компютър израснах, бях на 8 години когато ми подариха Правец16 за 8-мия ми рожден ден, тогава нямаше мултимедия защото нямаше Windows, и нямаше интернет, но имаше разни програмки под DOS, което за времето си беше много, и днес с компютри си вадя хляба освен че са ми и хоби, това ми е професия. Да, едно време не е имало интернет, но сега не е едно време. Или се нагаждаш и приспособяваш с живота който е променен с новите технологии, или изоставаш и ще ти бъде много трудно. Стандарта е такъв. Или го приемате, или не го приемате. И не, няма смисъл да си триеш мнението, аз нямам скрупули. :)

Тук не е агенция за запознанства, просто раздела е такъв че всеки представя себе си, и споделя нещо за себе си, което мисля че няма нищо лошо в това, и от тук тръгна темата. Няма идеални хора, всеки има трески за дялане. Важното е да не са много. За нахождането, това си е личен избор, всеки сам си решава какво да прави с живота си, и аз в предните ми постове съм описал причината поради която приключих с дългите връзки - дадох всичко от себе си, но не ме оцениха. Е стига толкова съм се раздавал на жени, губещ ценно време и ресурс, време е да помисля за себе си. Мисля че бях достатъчно ясен!
8180 - майстор
Linux-Code написа:
.........дадох всичко от себе си, но не ме оцениха.
..........Мисля че бях достатъчно ясен!
Твое право - уважавам.
Аз пък мисля, че НЕ си наясно със себе си.
И не си музикант - артист, сори. Най-многото програмист-виртуоз. На днешен ден "модерен занаятчия", както хиляди.
Лично познавам истински клошар - твърди, че е щастлив. Ти не го каза - избягваш го - защо?
Познавам и електротехник - доста приличен музикант, истински щастлив с музиката и стиховете си. Печката не ми е поправял, но е радост за душата ми да го слушам.
Извинявай, че намирам тази разлика за важна в личностен план, но не настоявам.
Ти си знаеш, дали и кога ще разсъдиш, дали искаш да си друго - професионално или лично и струва ли си.
Късмет.

Тема "Приятно ми е, здравейте всички" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: