От мобилни телефони до цифрови камери
Fender_str - специалист
Koйто въпрос вероятно ще си остане без отговор. Вече на нищо не учат в техникумите, когато аз бях ученик подобни схеми ги "опроводявахме" в рамките на 1-2 учебни часа..
a_anastassov - специалист
Въпросът ми НЕ е за изводите на интегралната схема. Аз ги знам.
"Отговора е ясен." - Това НЕ е отговора.
Въпросът ми е :Защо в опроводяването съм свързал крачета 8,9,12 и 13, които не са показани в твоята схема.
razora911 - помощник
Защото програмата го генерира така ? :d ,прочети лс то..
ESPACE - майстор
Хехехе, програмата го генерирала :-D Той ако знаеше отговора щеше да може да си нарисува и платките. Питай го и С1 защо се слага - също е важно.
razora911 - помощник
За да промени капацитета в определена граница.
razora911 написа:
Защото програмата го генерира така ?
Програмата НЕ го генерира. Опроводяването го извършвам аз.
razora911 написа:
За да промени капацитета в определена граница.
Кой капацитет и каква граница?
Найденов - специалист
razora911, не налучквай!
Поразгледай някой datasheet на показаните елементи. Бих ти обяснил (подсказал), но тогава няма да имаш опроводяване, което ти обеща a_anastassov.
Моля това да не се брои за "помощ от приятел", а за стимулиращ тласък :) .
П. С. То тия неща и по моята специалност не са (аз съм патоанатом, не че се хваля) ама като ми дотрябваха попрочетох и разбрах, че цифровата схемотехника е в доста отношения по- лесна от аналоговата.
Найденов написа:
razora911, не налучквай!
Поразгледай някой datasheet на показаните елементи. Бих ти обяснил (подсказал), но тогава няма да имаш опроводяване, което ти обеща a_anastassov.
Моля това да не се брои за "помощ от приятел", а за стимулиращ тласък :) .
П. С. То тия неща и по моята специалност не са (аз съм патоанатом, не че се хваля) ама като ми дотрябваха попрочетох и разбрах, че цифровата схемотехника е в доста отношения по- лесна от аналоговата.
Колеги ВСЯКАКВА помощ (жокери) е позволена, НО НЕ И ОТГОВОРА. Целта ми е да се научи/прочете/ нещо - ДЕЦАТА СА НАШЕТО БЪДЕЩЕ.
Един жокер и от мен (имам желание да помогна) - правила за работа с CMOS.
ssi - специалист
Харесва ми този метод. Лошото е, че май жокерите ще трябва да са от далеко....например защо се нарича цифрова.

Тема "Нуждая се от графични оригинали на 2 електронни схеми." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: