От мобилни телефони до цифрови камери
dyaneff - майстор
Ако шума не е от моторчето, и имаш батерии или подходящ изправител пробвай с друго захранване.
hidrazin - майстор
8180 написа:
Може и да съм го знаел някога, ама я поясни какво не му харесваш на изхода за слушалки - по принцип, ако не е за конкретния модел.
[-X Не на мен. :-D Говоря за конкретния модел. Преди да му отговоря на човека си направих труда да дръпна мануала за това чудо.
Сигнала за слушалките се взима от изхода на крайното стъпало с всичкия шум от него. Има и качествени такива с отделно стъпало,ама тоя не е от тях.
:partyman:
goran67 - специалист
Истина е. Сигналът за слушалките е кофти. Значи това е била причината. Взема от крайното стъпало.

Благодаря за идеята dianeff, ще пробвам с батерии. Така ще разбера, дали е от захранването, или е от моторчето.
8180 - майстор
hidrazin написа:
[-X Не на мен. :-D
Ти да не се обиди нещо?
Благодаря за отговора.
Понеже не съм имал качествени боксове, винаги съм предпочитал за "по-подробно" прослушване слушалките. Усилиш, колкото ти е кеф и слушаш (и паузите). :) Вярно, по-сериозни декове (касетни и ролкови), грамофони. :prost:
hidrazin - майстор
:? Ами знам ли? Бая твои мнения съм прочел и чак пък да забравиш при условие че си ползвал декове и грамофони.
Ама то слушането не е като ровенето с две ръце в апаратурата. Бях доста вманиачен с аудио техниката. Още ме държи но откакто настъпи
цифровизацията вече не е същото. Есента даже си купих един усилвател от 80-те години. Тръпка, какво да правиш. :cool:
Както и да е. Ни най-малко не съм се обидил.
8180 - майстор
hidrazin написа:
:? Ами знам ли?
Е, тъй де. И аз съм се ровичкал, ама до преди 20 год. Още се пазят разни разработки и си чакат захранване и кутии. :)
Наскоро ми се наложи нещо и срам не срам, се усетих, че вече не съм много в час, особено с новите техники, но свърших работа.
Та, за да се проверя попитах и ... защото ти се доверявам за тези неща. :partyman:
hidrazin - майстор
8180 написа:
Е, тъй де. И аз съм се ровичкал, ама до преди 20 год. Още се пазят разни разработки и си чакат захранване и кутии. :)
Какво съвпадение. Само дето при мен продължават да се трупат такива проекти. :roll: По една или друга причина все още ми се налага да се ровичкам в разни неща, макар и вече не по задължение. :wink:
Благодаря за оказаното доверие!
Ivanov388 - специалист
8180 написа:
hidrazin написа:
:? Ами знам ли?
Наскоро ми се наложи нещо и срам не срам, се усетих, че вече не съм много в час, особено с новите техники, но свърших работа.
Та, за да се проверя попитах и ... защото ти се доверявам за тези неща. :partyman:
Моите "разработки" ги започвам от кутиите и затова за сега имам предимно кутии. :)
dyaneff - майстор
Пък ни имаме разработки и нямаме кутии. :partyman:
goran67 - специалист
dyaneff написа:
Ако шума не е от моторчето, и имаш батерии или подходящ изправител пробвай с друго захранване.
Опитах с батерии - шумът изчезна.
Значи идва от захранването. Ако някой има идея къде може да е дефекта, моля да помогне :) .

Тема "Радиокасетофон CD Sony cfd s22l" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: