Ако шума не е от моторчето, и имаш батерии или подходящ изправител пробвай с друго захранване.

8180 написа:Може и да съм го знаел някога, ама я поясни какво не му харесваш на изхода за слушалки - по принцип, ако не е за конкретния модел.
 Не на мен.
  Не на мен.  Говоря за конкретния модел. Преди да му отговоря на човека си направих труда да дръпна мануала за това чудо.
  Говоря за конкретния модел. Преди да му отговоря на човека си направих труда да дръпна мануала за това чудо.Сигнала за слушалките се взима от изхода на крайното стъпало с всичкия шум от него. Има и качествени такива с отделно стъпало,ама тоя не е от тях.

Вярно, по-сериозни декове (касетни и ролкови), грамофони.
 Вярно, по-сериозни декове (касетни и ролкови), грамофони. 
 Ами знам ли? Бая твои мнения съм прочел и чак пък да забравиш при условие че си ползвал декове и грамофони.
 Ами знам ли? Бая твои мнения съм прочел и чак пък да забравиш при условие че си ползвал декове и грамофони.  
  По една или друга причина все още ми се налага да се ровичкам в разни неща, макар и вече не по задължение.
  По една или друга причина все още ми се налага да се ровичкам в разни неща, макар и вече не по задължение.