Това ако е специализиран чип едва ли допуска такова напрежение. Я провери с друг уред как са нещата. Да не му е паднала батерията на този?

hidrazin написа:- Батерията е литиева - заряд максимум до 4,15 макар че толкова дърта батерия не бих я качвал повече от 4,10.Ах този твой боб ... Това ли ти каза - че батерията е дърта? А въпроса беше друг. Първо ти ме пита, после аз те питах ... "колко волта е тази батерия". Ми ако си цъкнал на
Ето ти един петкраков стабилизатор дето много прилича на твоя - доколкото може да се види от оная боза снимката де.
С този недей да мериш литиеви батерии. Като заредиш някоя такава със специализиран чип за заряд на литиеви вземи и го коригирай по батерията.На мен не ми звучат еднозначно ... Да пренебрегна дългогодишно служил ми уред и да го калибрирам по нещо, което прилича на нещо (в конкретния случай)![]()
hidrazin написа:- Зарядно каза че си имаш от фотоапарата. Ползвай го.Неудобно е, но ще трябва да го преработя. Това е оптималния вариант. Батерията е на има-няма половин година, зареждането й - гарантирано в рамките на най-доброто. За друго за какво бих я ползвал?
alsted написа: Щеше ми се обаче да намеря начин (елементи) да мога да поддържам и други, без да се налага индивидуално да ги преустройвам.Благодаря!
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: