Това ако е специализиран чип едва ли допуска такова напрежение. Я провери с друг уред как са нещата. Да не му е паднала батерията на този?

Колко волта е батерията ми? Какво показа боба ти? И снимка нейна ти пратих. Трябваше ли да съм спал на нея? Утре мисля, че ще разбера точно кой е чипа. Странно ми е, че твоите компетентности внезапно се изчерпаха при отсъствие на информация в мрежата?
 Колко волта е батерията ми? Какво показа боба ти? И снимка нейна ти пратих. Трябваше ли да съм спал на нея? Утре мисля, че ще разбера точно кой е чипа. Странно ми е, че твоите компетентности внезапно се изчерпаха при отсъствие на информация в мрежата? Не мислех че има какво още да се казва.
 Не мислех че има какво още да се казва.  

hidrazin написа:- Батерията е литиева - заряд максимум до 4,15 макар че толкова дърта батерия не бих я качвал повече от 4,10.Ах този твой боб ... Това ли ти каза - че батерията е дърта? А въпроса беше друг. Първо ти ме пита, после аз те питах ... "колко волта е тази батерия". Ми ако си цъкнал на
 си разбрал, че е Батерия - Samsung E730, една друга батерия за него
  си разбрал, че е Батерия - Samsung E730, една друга батерия за него     - 3,7V. Няма да цитирам препоръките ти от предния пост за прецизното съгласуване на контролер - батерия. От друга страна
  - 3,7V. Няма да цитирам препоръките ти от предния пост за прецизното съгласуване на контролер - батерия. От друга странаЕто ти един петкраков стабилизатор дето много прилича на твоя - доколкото може да се види от оная боза снимката де.
С този недей да мериш литиеви батерии. Като заредиш някоя такава със специализиран чип за заряд на литиеви вземи и го коригирай по батерията.На мен не ми звучат еднозначно ... Да пренебрегна дългогодишно служил ми уред и да го калибрирам по нещо, което прилича на нещо (в конкретния случай)

hidrazin написа:- Зарядно каза че си имаш от фотоапарата. Ползвай го.Неудобно е, но ще трябва да го преработя. Това е оптималния вариант. Батерията е на има-няма половин година, зареждането й - гарантирано в рамките на най-доброто. За друго за какво бих я ползвал?
alsted написа: Щеше ми се обаче да намеря начин (елементи) да мога да поддържам и други, без да се налага индивидуално да ги преустройвам.Благодаря!

, но веднага след това спряха да дават "вътрешни". Ако не друго, батериите и на другите ще почнат една по една да "капят". Как е възможно никой да не е помислил за това
  , но веднага след това спряха да дават "вътрешни". Ако не друго, батериите и на другите ще почнат една по една да "капят". Как е възможно никой да не е помислил за това  Исках да съм наясно за себе си относно обслужването им. Едно, като частност, няма проблем да преработя.
  Исках да съм наясно за себе си относно обслужването им. Едно, като частност, няма проблем да преработя.  . Аз преди носех термометри за проверка и калибровка и химически разтвори за анализ, в БАН. Но имах познат там и минавах "тънко". Иначе в София е на  бул. "Г. М. Димитров" № 52, ама е цифра. Предполагам, че ще те одрусат поне 300-400 лева
 . Аз преди носех термометри за проверка и калибровка и химически разтвори за анализ, в БАН. Но имах познат там и минавах "тънко". Иначе в София е на  бул. "Г. М. Димитров" № 52, ама е цифра. Предполагам, че ще те одрусат поне 300-400 лева   . Може и някъде другаде да има лицензирана фирма за подобна дейност, но не знам......
 . Може и някъде другаде да има лицензирана фирма за подобна дейност, но не знам......Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: