От мобилни телефони до цифрови камери
hidrazin - майстор
onkelabg написа:
Пускам зарядното и меря с мултицета/10ам обхват/ на щипките... :?
:axe: :axe: :axe:
Това е направо за бисерите. Май не четеш. По-назад колегата DMN ти обясни съвсем простичко и елементарно как да го измериш!
:partyman:
onkelabg - специалист
исках да проверя с колко зарежда без товар самото зарядно....дали е така както пише 3,5ам дава и се оказа че е така...
todortv - майстор
И колко ампера показа, като мери на щипките?
abcdefghijklmnopqrstuvwxz - майстор
onkelabg написа:
Пускам зарядното и меря с мултицета/10ам обхват/ на щипките... :?
Напрежението го мерих писах в пьрвия пост на закачен акумулатор в пьрвите 2/3мин ми даваше стойности-13,8 / 14 волта/зареждане/.
При измерване на самата батерия -12,3в-днес даже е сложих на колата запали без проблем и 60км пред направих.
След като ми направи проблем да не зарежда подмених всичките бушони с здрави и от тогава се почна- 2 мин зарежда 13,- 14,8в и хоп спира, бушона големия 4 амп капут.
Така не се мери ток (не четеш) и много бързаш. НЕДЕЙ да мериш тока на акумулатора.
Стига до 14,8V преди да изгори , а после акумулатора (АБ) е на 12,3 V???
Според мен има нещо сбъркано или изгоряло в схемата за изключване на заряда. Извикай някой познат който разбира да я оправи или изкорми.
gogo7777 - майстор
След като ми направи проблем да не зарежда подмених всичките бушони с здрави и от тогава се почна- 2 мин зарежда 13,- 14,8в и хоп спира, бушона големия 4 амп капут.
Прочете ли какво ти бях написал за бушоните. Не трябва да има на всяко гнездо бушон. Пробва ли?
onkelabg - специалист
Немога да го поткарам да работи.
onkelabg - специалист
todortv написа:
И колко ампера показа, като мери на щипките?
3,5ampera

Тема "проблем с зарядно за Акумулатор" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: