• 1
  • 2
От мобилни телефони до цифрови камери
ebahti - майстор
става въпрос за 5 тонколони за компютър които са вързани за 1 буфер, и така въпросния буфер изпуши и изгоря....1 приятел го занесе на некакъв самозванец да го поправи и сега колоните работят мн. пикливо,а преди като ги надуех стените трепереха. някой има ли си на идея ква може да е причината
naB4o - специалист
Еми не е ремонтиран както трябва или му е сложен по-слаб усилвател, или са скатани чаркове :) много неща могат да бъдат причината :)
ditronix - специалист
Какви чаркове да му скатаеш бе колега?Ами то не си струва да хабиш ток за поялника да ги вадиш,а ако си изгориш пръстите-направо си вътре от мехлем и лепенки! :lol: Вероятно майсторът е бил "от сой" и го е направил така,че да не се притесняваш за мазилката по стените си! :-D Сега сериозно-ремонтът не е завършен,ако въобще е започнат!Няма друга причина и ако си плащал-връщай да си оправя бакиите!А ако е било ей тъй-за мерси-за мерси обикновено и ремонтите са такива!
ebahti - майстор
значи,буфера изпуши и колоните спряха естествено.....аз тва се чудех дали е възможно некоя джаджа да е изгорела и той просто да я е заобиколил и колоните пак да работят ама слабо....или да я е сменил с неподходяща??? просто искам мнение,то е ясно че ще ги нося пак на поправка..........ааа взе ми 30 кинта ебахти :evil:
stefan_gb - специалист
ebahti написа:
значи,буфера изпуши и колоните спряха естествено.....аз тва се чудех дали е възможно некоя джаджа да е изгорела и той просто да я е заобиколил и колоните пак да работят ама слабо....или да я е сменил с неподходяща??? просто искам мнение,то е ясно че ще ги нося пак на поправка..........ааа взе ми 30 кинта ебахти :evil:
ebahti няма кои да ти отговори качествено на ebahti въпроса.

Защо смяташ че тук има гадатели :?

А за въпроса ти моя отговор е че наи вероятно маистора ти е замостил изходите на НУ поради дефект в единия канал :roll: а може и да не съм познал понеже не съм гадател.
ebahti - майстор
абе карай да върви приказката бе....... :-D
naB4o - специалист
За чаркове имах предвид, че са сменени интеграли :) не че е разчекнат :) Но няма как да се гадае както казаха и другите :)
Biso - специалист
naB4o, кажи ми кои интеграли (правилното наименование е интегрални схеми....интегралите са в математиката :wink: ) би сменил (подозирам, че намекваш в смисъл присвоил) от относително, много евтина компютърна система и с какви още по-евтини би ги заменил? :roll:
Наясно ли си с формирането на цените на подобни услуги каква част от тях е труд и каква компоненти?
Казвам ти това, защото отдавна подобни кокошкарски неща не се правят и тоя мит се носи още от социализЪма. Времето отделено за манипулациите и труда най-често струват повече от компонентите, така че никой не си и помисля да прави подобни неща. :!:
Китайците бълват части на безценица, в това число и направо завършени изделия. Подмяната на един китаизъм с друг е безмислено начинание.
Друг е въпроса дали поради една или друга причина нещо не е "побългарявано" и от това да произтича моментното състояние. :wink:
ebahti - майстор
а така,дискусията взе да ставаааа,между другото издирих "майстора" и кат го викна на место да види кви ги е свършил ще споделя :evil:
ebahti - майстор
оказа се че майстора си е свършил работата,амаа аз понеже междувременно преинсталирах тая пущина са и се изгубили предните настройки. и така след 2часово ръчкане по аудиосвойствата най накрая ги преборих и победих категорично като отстраних проблема :kg: :kg: :kg:
  • 1
  • 2

Тема "тонколони -ква е причината???" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: