става въпрос за 5 тонколони за компютър които са вързани за 1 буфер, и така въпросния буфер изпуши и изгоря....1 приятел го занесе на некакъв самозванец да го поправи и сега колоните работят мн. пикливо,а преди като ги надуех стените трепереха. някой има ли си на идея ква може да е причината

много неща могат да бъдат причината
 много неща могат да бъдат причината 

Вероятно майсторът е бил "от сой" и го е направил така,че да не се притесняваш за мазилката по стените си!
 Вероятно майсторът е бил "от сой" и го е направил така,че да не се притесняваш за мазилката по стените си!  Сега сериозно-ремонтът не е завършен,ако въобще е започнат!Няма друга причина и ако си плащал-връщай да си оправя бакиите!А ако е било ей тъй-за мерси-за мерси обикновено и ремонтите са такива!
 Сега сериозно-ремонтът не е завършен,ако въобще е започнат!Няма друга причина и ако си плащал-връщай да си оправя бакиите!А ако е било ей тъй-за мерси-за мерси обикновено и ремонтите са такива!

а може и да не съм познал понеже не съм гадател.
 а може и да не съм познал понеже не съм гадател. ) би сменил (подозирам, че намекваш в смисъл присвоил) от относително, много евтина компютърна система и с какви още по-евтини би ги заменил?
 ) би сменил (подозирам, че намекваш в смисъл присвоил) от относително, много евтина компютърна система и с какви още по-евтини би ги заменил?