На вилата съм с ефирна тв, ползвам 2 телевизора - един в хола и един в спалнята, ако успея да си довърша механата тази година, ще сложа и трети там. Питанката ми е, дали е възможно просто да разклоня кабела след декодера или ще трябва за всеки телевизор да си взимам отделен? Мислил съм евентуално за цифрова тв, но на този етап още една месечна такса за вилата ще ми дойде нанагорно, а и за уикендите хич не ми липсва големия избор канали.
gogata1987 написа:На вилата съм с ефирна тв, ползвам 2 телевизора - един в хола и един в спалнята, ако успея да си довърша механата тази година, ще сложа и трети там. Питанката ми е, дали е възможно просто да разклоня кабела след декодера или ще трябва за всеки телевизор да си взимам отделен? Мислил съм евентуално за цифрова тв, но на този етап още една месечна такса за вилата ще ми дойде нанагорно, а и за уикендите хич не ми липсва големия избор канали.По принцип може да го разклониш, но ако декодерите за цифрова ефирна тв. са същите като сегашните /от тях да се сменят каналите/ на кабеларките, ще гледаш на всички тв-та една и съща програма