От мобилни телефони до цифрови камери
gogata1987 - специалист
На вилата съм с ефирна тв, ползвам 2 телевизора - един в хола и един в спалнята, ако успея да си довърша механата тази година, ще сложа и трети там. Питанката ми е, дали е възможно просто да разклоня кабела след декодера или ще трябва за всеки телевизор да си взимам отделен? Мислил съм евентуално за цифрова тв, но на този етап още една месечна такса за вилата ще ми дойде нанагорно, а и за уикендите хич не ми липсва големия избор канали.
Stefan_62 - майстор
gogata1987 написа:
На вилата съм с ефирна тв, ползвам 2 телевизора - един в хола и един в спалнята, ако успея да си довърша механата тази година, ще сложа и трети там. Питанката ми е, дали е възможно просто да разклоня кабела след декодера или ще трябва за всеки телевизор да си взимам отделен? Мислил съм евентуално за цифрова тв, но на този етап още една месечна такса за вилата ще ми дойде нанагорно, а и за уикендите хич не ми липсва големия избор канали.
По принцип може да го разклониш, но ако декодерите за цифрова ефирна тв. са същите като сегашните /от тях да се сменят каналите/ на кабеларките, ще гледаш на всички тв-та една и съща програма :lol:, ако не сложиш на всяко тв. декодер. :drinkers:
gogata1987 - специалист
Stefan_62 написа:
По принцип може да го разклониш, но ако декодерите за цифрова ефирна тв. са същите като сегашните /от тях да се сменят каналите/ на кабеларките, ще гледаш на всички тв-та една и съща програма :lol:, ако не сложиш на всяко тв. декодер. :drinkers:
Поразгледах в нета декодери, оказаха се сходни с тези за цифрова кабелна, демек с дистанционно. Значи няма да стане номера за разклоняването. Мерси за насоките. :)
ivanovrg - специалист
има тунери по 30 лв
gogata1987 - специалист
didoni_ написа:
http://www.cifrovizacia.bg/%D0%92%D1%8A ... 1%80%D0%B8
Изчел съм сайта, мерси все пак. Интересуваше ме дали няма да мога да "мина системата", но явно няма как. :wink: Поздрави!
velas - специалист
Декодера е добавен (необходимия) тунер към даден телевизор. Гледайте на него като на резервна част на допълнителна екстра. :)
torbalan - Дървен философ
Че има ли съвременен телевизор без декодер за цифрова ефирна телевизия?
gogata1987 - специалист
torbalan написа:
Че има ли съвременен телевизор без декодер за цифрова ефирна телевизия?
Съвременен - май няма. Но и двата ми телевизора горе са съответно модел 2002 и 2003 и нямат декодер, което и на мен ми е странно, при положение, че не са от най-ниския ценови клас. :ka:
torbalan - Дървен философ
Я кажи моделите?

Тема "За цифровата ефирна тв?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: