• 1
  • 2
От мобилни телефони до цифрови камери
Може ли някаква схема или поне да ми кажете с колко кабела се свързва марката е дейзи модел ивел 3c2
dkesov - помощник
Не си пипай електромера, че глобите са колосални а и затвор има! Подай си молба за смяна!
Последна промяна от dkesov на чет мар 14, 2013 9:34 am, променено общо 1 път.
pansim - майстор
Потребителя няма право да пипа електромерите!!!
Ако имате проблем - извикайте техник от съответното ЕРП
MamaMy - майстор
Освен ако електромера не е контролен (примерно стая с квартиранти) :)
pansim - майстор
MamaMy написа:
Освен ако електромера не е контролен (примерно стая с квартиранти) :)
Да, това променя нещата. Чакаме отговор от автора на темата.
електромера не е контролен мога да дам снимка как са свързани другите електромери и моя .Подала съм жалба за проверка на електромера,не искам да го пипам изобщо ,но смятам че е свързан грешно.Искам да питам за свързването дали не е грешно.
al4o - специалист
Електромера си е на на ония диваци дето ти доставят ток значи не го пипаш Даваи жалба [-o<
Подала съм жалба резултат никакъв .Не отчита нормално определено ,но никой няма идея как трябва да бъде свързан .Проблема е ,че имам много голямо потребление на нощна енергия ,а на целия етаж не отчита нощна на съседите .2 месеца цифрите им за нощна не са мръднали дори 0,01 киловата ,а аз имам нощна енергия 600 киловата за един месец.Миналата година на минус 10-20 градуса с 2 работещи печки имам сметка 130 лева,тази година с една печка имам 250 лева.Никой ли няма представа от свързването .От скоро съм с новия електромер .На повечето съседи дори от другите етажи електромерите им са свързани с 4 или 5 кабела ,мога да кача и снимки ,моя е с 3 кабела .Имам контролен електромер ,който също е с 4 кабела .
ivanovbg - майстор
vanesa.20 написа:
...мога да кача и снимки...
Качи де, Ванга умря, а боба още не е узрял. С какво да гадаем?

А контролния какво показва?
ето снимки ,ако някой разбира ще бъда благодарна за мнение.

Прикачен файл

Снимки0472.jpg

Прикачен файл

Снимки0471.jpg моят електромер -3 кабела

Прикачен файл

Снимки0470.jpg моят електромер-3 кабела

Прикачен файл

Снимки0468.jpg

Прикачен файл

Снимки0469.jpg
  • 1
  • 2