Апарата е произведен в завода в Перник - модела е Т10. Предварително искам да направя уговорката, че описвам проблема както са ми го описали на мене - ще се занимавам с него в неделя и търся ако е възможно някаква предварителна информация. Апарата има регулировка на тока и на времето, за което се подава заваръчния ток. Проблема е че времето за заварка не се регулира - като се натисне педала се подава ток докато се отпусне. Задаването на тока става с въртящи се многопозиционни превключватели - подобни на тези от линка - http://kvazer.com/regulators-and-protec ... tions.html - нищо чудно това да е времереле, което се вгражда в апарата като готов модул. Апарата не е ползуван много дълго време - проблемите може да са и контактни и кабелни и всякакви други (примерно грешка на ползвателя).
Питането ми е за евентуално техническо описание, или ако някой знае - да каже нещо за модела на евентуалното времереле или пък ако някой се е борил с подобен проблем да сподели опит. Засега не мога да дам по-конкретна информация и не търся конкретен отговор на проблема а по-обща информация ( е разбира се ако някой се е занимавал с конкретно такъв проблем може и да каже нещо конкретно).
Питането ми е за евентуално техническо описание, или ако някой знае - да каже нещо за модела на евентуалното времереле или пък ако някой се е борил с подобен проблем да сподели опит. Засега не мога да дам по-конкретна информация и не търся конкретен отговор на проблема а по-обща информация ( е разбира се ако някой се е занимавал с конкретно такъв проблем може и да каже нещо конкретно).