Здравейте на всички прочетох доста теми, но точно като моя казус не намерих и затова пускам нова тема.
Има врата на мотора на, която пише ENDRESS imperial 525 с едно дистанционно, което е със фиксиран код според мен и честота 40.685 MHz
1499-xx03111-pic3.jpg (26.98 KиБ) Видяна 10801 пъти
Не мога да открия никъде подобно и никой не може да ми направи дубликат, фирмата която е слагала вратата отдавна не съществува.
От фирма ми предлагат да се монтира допълнителен модул + едно дистанционно за 75 лв. (не са виждали вратата)
В Конрад модул с две дистанционни е на цена 30 лв.
Някой може ли да ми помогне да се оправя сам с монтажа на модула ако пусна снимки на модула ще стане ли въобще така че да продължат да си бачкат и предишните дистанционни.
Или ако има друг вариант споделете го.
Има врата на мотора на, която пише ENDRESS imperial 525 с едно дистанционно, което е със фиксиран код според мен и честота 40.685 MHz
Прикачен файл:
1499-xx03111-pic3.jpg (26.98 KиБ) Видяна 10801 пъти
От фирма ми предлагат да се монтира допълнителен модул + едно дистанционно за 75 лв. (не са виждали вратата)
В Конрад модул с две дистанционни е на цена 30 лв.
Някой може ли да ми помогне да се оправя сам с монтажа на модула ако пусна снимки на модула ще стане ли въобще така че да продължат да си бачкат и предишните дистанционни.
Или ако има друг вариант споделете го.