Ако имате някъде на тавана или попаднете на кутия от стар компютър. Не я изхвърляите !!!. Отстранете всички пласмасови панели и копчета и си направете оригинална скара за шишове.

Прикачен файл
PC-mangal.jpg (49.46 KиБ) Видяна 15117 пъти

. Обаче според мен има един недостатък ламарината е тънка и бързо ще прегори
 . Обаче според мен има един недостатък ламарината е тънка и бързо ще прегори   . Аз на вилата на село съм си направил от тенджера след като ми откраднаха оригинално закупената от метро
 . Аз на вилата на село съм си направил от тенджера след като ми откраднаха оригинално закупената от метро   . Ламарината е по дебела и вече дълго време я ползвам. Пък и никой не иска да я краде
 . Ламарината е по дебела и вече дълго време я ползвам. Пък и никой не иска да я краде  

](./images/smilies/eusa_wall.gif) , няма да прегори толкова бързо
 , няма да прегори толкова бързо   - това е кадмирана ламарина - е има и едни китайски ментета дето нямат никаква обработка. Има обаче странични отвори - за приток на въздух за добро горене, а на тенджерата ще трябва да ги правиш - най добре на дъното.
  - това е кадмирана ламарина - е има и едни китайски ментета дето нямат никаква обработка. Има обаче странични отвори - за приток на въздух за добро горене, а на тенджерата ще трябва да ги правиш - най добре на дъното.