Проявете вашата изобретателност.
masteradmin - майстор
Ако имате някъде на тавана или попаднете на кутия от стар компютър. Не я изхвърляите !!!. Отстранете всички пласмасови панели и копчета и си направете оригинална скара за шишове.

Прикачен файл

PC-mangal.jpg
PC-mangal.jpg (49.46 KиБ) Видяна 15010 пъти
world_explorer - специалист
Наистина е яко :-D . Обаче според мен има един недостатък ламарината е тънка и бързо ще прегори :razz: . Аз на вилата на село съм си направил от тенджера след като ми откраднаха оригинално закупената от метро :sad: . Ламарината е по дебела и вече дълго време я ползвам. Пък и никой не иска да я краде :-D . Следващият път като отида ще я снимам и ще я пусна.
Pepina - напреднал
Съпруга ми направи барбекю от джанта. Завари крачета, направи скара от мрежа, постави дръжка. Малко е тежичко, но пък е стабилно. И не стува скъпо.
Justy - майстор
world_explorer написа:
Наистина е яко :-D . Обаче според мен има един недостатък ламарината е тънка и бързо ще прегори :razz: . Аз на вилата на село съм си направил от тенджера след като ми откраднаха оригинално закупената от метро :sad: . Ламарината е по дебела и вече дълго време я ползвам. Пък и никой не иска да я краде :-D . Следващият път като отида ще я снимам и ще я пусна.
:lol: :lol: :lol: - а аз ги изхвърлям ](*,) , няма да прегори толкова бързо [-X - това е кадмирана ламарина - е има и едни китайски ментета дето нямат никаква обработка. Има обаче странични отвори - за приток на въздух за добро горене, а на тенджерата ще трябва да ги правиш - най добре на дъното.
Sk4 - специалист
хаххахахаахахааххах :lol: :lol: :lol: скоро време ще преправя моя... време му е :-D

Тема "Барбекю" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: