• 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
Предимства, недостатъци, цени, материали, планове, пасивни къщи и т.н.
milchomi - специалист
вт сеп 10, 2024 7:07 pmn_a написа:
вт сеп 10, 2024 6:38 pmmilchomi написа:
Приключих с мазилките. Клима Уайт съхне адски бавно - вече минаха два горещи месеца и още има места, където се вижда, че има влага. Дебелината е между 2 и 3см навсякъде.
...
Съхненето на мазилките не е като да съхне нещо намокрено. Химическо свързване в присъствието на вода, иска си технологичното време.
2-3 см дебелина наведнъж ли измазахте или все пак прочете по-горния цитат?
Нанасяхме я на два пласта, по около сантиметър всеки. На едната стена опитахме са караме по-дебело, но не става.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
ср сеп 11, 2024 5:53 ammilchomi написа:
Нанасяхме я на два пласта, по около сантиметър всеки. На едната стена опитахме са караме по-дебело, но не става.
Колко време съхнене между пластовете?
milchomi - специалист
ср сеп 11, 2024 7:18 amn_a написа:
Колко време съхнене между пластовете?
Между две и три седмици
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Върнах назад... Всъщност са ти измазвали майстори?
milchomi - специалист
ср сеп 11, 2024 9:54 amn_a написа:
Върнах назад... Всъщност са ти измазвали майстори?
Да, нямах възможност да съм на обекта, но ми изпращаха снимки редовно. Бучаха, че не ставало лесно, както с другите мазилки. В крайна сметка им платих повече с надеждата да са си свършили добре работата. Сега съм пред дилемата дали да оставя повърхността грапава от мазилката и да фиксирам само с Баумит Уни Праймер за да не се руши или да я шпакловам с Клима Финиш, който е елемент от Клима Уайт.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Много, ама много съм любопитна крайната цена на квадратен метър колко ти е излязла. Също и като време
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

Тема "Нова къща в планината" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: