• 1
  • 2
Предимства, недостатъци, цени, материали, планове, пасивни къщи и т.н.
lubomirzaikov - напреднал
пет сеп 19, 2025 3:08 pmn_a написа:
пет сеп 19, 2025 7:28 amlubomirzaikov написа:
За съжаление, поне за панели, по-малко от 200м2 не желаят да приемат поръчка. Говорих с търговския им представител за Пловдив. Иначе аз чувам само хубави неща.
Странно изказване.
Говори директно с производителя, той да ти прикачи поръчката към най-близкия "представител"
На пловдивчанина работата му е да групира поръчките. Дееваимързелите на всяко ниво
Странно или не - това е истината. Чух го от друго място, той ми го потвърди. Може да е мързел, може друго не знам. Като питам и ми отговорят обикновено не нахалствам, когато отговорът е неудовлетворителен за мен. Не ми допада, защото всеки си върш работата, така, както сметне за добре.. Дали е мързел, дали е негови си правила, дали фирмени - не знам. Аз също недоумявам какъв е проблемът да се вземе поръчка за 60-70 м2. Явно бягат от готови пари.
resistbody - майстор
Има достъчно поръчки на корем и няма кой да се занимава да настройва машината за 20 панела... Даже се чака когато почнат определена серия тогава ще са твойте, дори да имаш 200+ квадрата... аз имах над 500кв но различни видове и ги чаках почти 3 месеца
  • 1
  • 2

Тема "Монтаж на покривни термопанели" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: