• 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
Предимства, недостатъци, цени, материали, планове, пасивни къщи и т.н.
Darko83 - напреднал
Kokar написа:
В коя област, околия, град или село търсиш къща, Дарко?
Ямболска област
Darko83 - напреднал
Тука сме като на хаваите ,скоро минах покрай цъфнала слива :)) Едва днес малко скрипна
Kokar - специалист
Ако, около 100 км около София бих взел отношение...
plamen6703 - майстор
Darko83 написа:
plamen6703 написа:
Тогава взимай къщата в Овча могила и не му мисли, палатка да опънеш в двора пак ще си у вас, а в апартамента като си прекрачиш прага на вратата и вече не си у вас :-D
Взе да ги пишеш едни несвъзани май много се впрегна.Навсякъде съм си унас :) стига да му е кеф на човек да стои в панелка.По ще ми е добре в къща на свеж въздух.
Толкова се впрегнах, че хич ми не е както се казва :lol: Навсякъде си у вас, освен на местата, където не си си у вас и кой те излъга, че къщата върви в комплект с чист въздух :drinkers: :partyman:
Darko83 - напреднал
plamen6703 написа:
Darko83 написа:
plamen6703 написа:
Тогава взимай къщата в Овча могила и не му мисли, палатка да опънеш в двора пак ще си у вас, а в апартамента като си прекрачиш прага на вратата и вече не си у вас :-D
Взе да ги пишеш едни несвъзани май много се впрегна.Навсякъде съм си унас :) стига да му е кеф на човек да стои в панелка.По ще ми е добре в къща на свеж въздух.
Толкова се впрегнах, че хич ми не е както се казва :lol: Навсякъде си у вас, освен на местата, където не си си у вас и кой те излъга, че къщата върви в комплект с чист въздух :drinkers: :partyman:
Разбрахме че не искаш да си полезен нямаш ли друга работа,ами си седнал да се излагаш иди пии една ракийка и се успокой тази работакъде ще живея е решена ако на някой не му изнася да се изнася :))
Darko83 - напреднал
Нещата ще си дойдат на мястото но някои вредители щеостанат без занимание :lol:
Virtex - майстор
prascho написа:
Учим се от грешките, които допускаме.
Народа е казал - умните се учат от грешките си, мъдрите от грешките на другите :)
Darko83 написа:
Нещата ще си дойдат на мястото но някои вредители щеостанат без занимание :lol:
Като за потребител "на една седмица" си доста запознат кой какъв е във форума :wink:

Та на базата на написаното по-горе останалите участници може да си направят извода как тема за конкретен въпрос отново е превърната в спам от "нов, току-що регистриран" участник. И как скоро ще спре да пише, няма да има развитие по въпроса и скоро ще има нова тема, позволяваща развихряне на нечия фантазия за сценарии на следващата "мисия невъзможна".
m_markovski - специалист
Темата отиде в лични нападки и откровено изпростяване, затова трия мнението си.
Последна промяна от m_markovski на пон фев 26, 2018 8:45 pm, променено общо 1 път.
шоп - майстор
Защо ли заподозрях, че колегата Дарко е Дарина или пък Таня Митева?

дали пък някой/ някоя не използва безплатният рекламен и маркетингов трик да си вдигне разглежданята да обявата до над 300?

Може и да греша, но това че се бърка писането от мъжки и женски род ме смути!

Хайде със здраве и дано не съм прав! Разкази по картинки се правят до 4 ти клас. Тук смятам сме зрели хора и да пишем по тема от нов "колега/колежка", който/която се е регистрирал в деня на поста и не е ходил/ходила до имота е несериозно.
Аз бях дотук:-)
Darko83 - напреднал
шоп написа:
Защо ли заподозрях, че колегата Дарко е Дарина или пък Таня Митева?

дали пък някой/ някоя не използва безплатният рекламен и маркетингов трик да си вдигне разглежданята да обявата до над 300?

Може и да греша, но това че се бърка писането от мъжки и женски род ме смути!

Хайде със здраве и дано не съм прав! Разкази по картинки се правят до 4 ти клас. Тук смятам сме зрели хора и да пишем по тема от нов "колега/колежка", който/която се е регистрирал в деня на поста и не е ходил/ходила до имота е несериозно.
Аз бях дотук:-)
Ми то затова вече я е продал човека днес ми се обади за да не се разхождам напразно.Аз свалих снимките и качих само снимки а не линк за да не правя реклама на офертата но някои хора побързаха да споделят линка на офертата и след като биха барабана ето го резултата .Не съм таня в грешна посока си но където съм аз там са и много вредители които нищо не разбират само се заяждат и плюят и бият бараба до до луната.Е поне направихме добро на човека продаде си имота бързо но небеше нижно да се плюе по лечебните качества на минералните извори нали така
  • 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14

Тема "Ремонт или събаряне" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: